Znanje za održivo djelovanje

Published: Wednesday, 11 September 2019

ŠKOLE KAO POKRETAČI PROMJENA U LOKALNOJ ZAJEDNICI - završena obuka nastavnika za provedbu projekata održivog razvoja.

Zelena Istra i Centar za mirovne studije su od 2. do 4. rujna u prostorima Dnevnog boravka u DC Rojc organizirali "Seminar o održivom razvoju, 2. modul - Od ideje do akcije" za 25 nastavnica/ka, profesora/ica osnovnih i srednjih škola iz Pule i Knina. Tema održivog razvoja jedna je od najaktulanijih tema današnjice, a edukacija je temelj za postizanje održivog razvoja. Stoga je cilj naših obrazovnih seminara da nastavnici steknu teorijska znanja i vještine u području održivog razvoja, koja će im pomoći da osmisle, organiziraju i provedu školske projekte i projekte u zajednici na tu temu. Kompetencije koje će nastavnici steći u okviru ovog projekta pomoći će im i da svoju nastavu povežu s Kurikulumom za međupredmetnu temu Održivi razvoj.

Read more ...

Kulturističko ljeto u Kninu

Published: Tuesday, 03 September 2019

Pogledajte fotogaleriju...Knin...Eko-info centar...24.08.2019.

Read more ...

Poziv na sajam razmjene sjemena

Published: Tuesday, 10 September 2019

Dragi suradnici, dragi Eko prijatelji, dragi svi,

pozivamo vas da sudjelujete na prvom Sajmu razmjene sjemena u organizaciji ekološke udruge „Krka“  Knin, koji će se održati 28.09.2019 s početkom u 16 sati u dvorani studentskog doma  u Kninu, na adresi Petra Krešimira IV, br. 30.

Svi događaji su otvoreni i besplatni za javnost.

Projekt „Sajam razmjene sjemena“, kojeg financira Šibensko-kninska županija,  je edukativni jednodnevni sajam razmjene autohtonog i introduciranog biljnog sjemena. 

Read more ...

Sajam razmjene dječje opreme

Published: Tuesday, 27 August 2019

Dragi Druškanići, dragi Eko prijatelji, 

Pozivamo vas da sudjelujete na Sajmu razmjene dječje opreme, igračaka, i sl. koji će se održati 31.08.2019. s početkom u 17h na „Staroj pijaci“ u Kninu, na adresi Trg Matije Gupca 9 .Sudjelovati mogu izlagači veliki i mali  iz cijele Šibensko-kninske županije, a svi sudionici  će dobiti i poseban poklon-bon za sadnicu stabla, platneni ruksak i još puno iznenađenja. Za sve izlagače osigurana su osvježenja i mala voćna zakuska.

Read more ...

Sajam razmjene dječje opreme u sklopu projekta "Druškanići"

Published: Tuesday, 03 September 2019

Dana 31.08.2019. na prostoru "Stare kninske pijace" održan je Sajam razmjene dječje opreme u sklopu projekta "Druškanići". U nasatvku pogledajte fotografije sa Sajma kojeg čak ni kiša nije uspjela pokvariti.

Read more ...

Učimo danas za bolje sutra - Dosadašnji rezultati i buduće aktivnosti

Published: Friday, 23 August 2019

Uskoro će biti (1.9.2019.) točno godinu dana kako ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s gradom Kninom provodi projekt “Učimo danas za bolje sutra“ u Okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. 

Read more ...

Donatori

                                                   Općina Promina                                                                  

 

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"         

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

          Mreža Zelenih telefona 

 

Sponzori