Prijavite se za besplatni program osposobljavanja za proizvođača/icu rakije i drugih domaćih aromatiziranih pića

Published: Monday, 15 July 2019

U sklopu projekta „Učimo danas za bolje sutra“ traži se 7 (sedam) osoba koje će završiti besplatni verificirani program osposobljavanja za PROIZVOĐAČA/ICU RAKIJA I DRUGIH DOMAĆIH AROMATIZIRANIH PIĆA na Pučkom otvorenom učilištu Knin. Program se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela, a s nastavom bi se započelo u rujnu 2019. godine. U program osposobljavanja može se besplatno upisati osoba s prebivalištem na području grada Knina koja ima:

1. prethodno završenu najmanje osmogodišnju školu

2. najmanje 18 godina starosti

3. zdravstvene i psihofizičke sposobnosti za rad na proizvodnji rakija i drugih domaćih aromatiziranih pića (liječničko uvjerenje) – pokriveni su troškovi liječničkog pregleda

4. pripadnost najmanje jednoj od marginaliziranih skupina

Read more ...

Škole i udruge zajedno u razvijanju znanja i vještina učenika u području održivog razvoja

Published: Wednesday, 03 July 2019

Od 1. do 3. Srpnja u Kninu je održan seminar namijenjen nastavnicima  u okviru projekta „Znanje za održivo djelovanje“. Radi se o dvogodišnjem projektu koji se provodi u okviru natječaja Švicarsko-hrvatskog programa suradnje u području "Osnaživanje doprinosa organizacija civilnoga društva obrazovanju za održivi razvoj za unaprjeđenje ekonomske i socijalne kohezije". Projektom će se uložiti 1.286.647,72 kuna, od čega je 90 % financirano iz Švicarsko hrvatskog programa suradnje, a ostali dio financirat će Ured za udruge Vlade RH te partneri u projektu.

Read more ...

Prijavite se za osposobljavanja za pčelare i zavarivače!

Published: Friday, 12 July 2019

U sklopu projekta „Znanjem do zaposlenja“ tijekom srpnja započinje program osposobljavanja za zanimanje pčelar, dok početkom kolovoza započinje program osposobljavanja za zanimanje zavarivač. Sva predavanja će se održati u Gračacu, a putni troškovi će biti pokriveni.

Read more ...

Eko beba

Published: Monday, 01 July 2019

Ekološka udruga „Krka“ Knin započela je s provedbom projekta „Eko beba“ u suradnji s općom i veteranskom bolnicom „Hrvatski ponos“ u Kninu. Donator sredstava za provedbu projekta je Grad Knin, a projekt je vrijedan 20.000,00 kuna. Sve bebe rođene u kninskom rodilištu do kraja 2019.  dobit će na dar sadnicu stabla tj. bon za preuzimanje sadnice stabla, baverin (podbradnjak, slinček),

Read more ...

Izrazi se

Published: Thursday, 11 July 2019

U sklopu projekta „Učimo danas za bolje sutra“ 9.7.2019. i 10.7.2019. održana je radionica mekih vještina „Izrazi se“ na kojoj su obrađena sljedeća tematska područja:

- Kako izraditi odličan životopis

- Izrada Motivacijskog pisma

- Što će me pitati na razgovoru za posao

Read more ...

Započeo projekt "Druškanići"

Published: Tuesday, 11 June 2019

Početkom lipnja 2019. godine ekološka udruga „Krka“ Knin započela je sa provođenjem projekta pod imenom „Druškanići“. Projekt je vrijedan 57.688,70 kn, a fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancira ga s iznosom od 46.150,96 kn (80%). Projekt će trajati 6 mjeseci.

Read more ...

Donatori

                                                   Općina Promina                                                                  

 

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"         

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

          Mreža Zelenih telefona 

 

Sponzori