• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka

Poziv na radionicu-postavljanje info portala

Objavljeno: Utorak, 24 Veljača 2015

U srijedu, 25. veljače u 10 sati u Ekološko informativnom centru na Krki održat će se radionica u povodu postavljanja dva turistička info portala u Kninu.Glavna tema radionice bit će nacrt i sadržaj portala, odnosno pisani, foto i video materijal koji će biti dostupni na portalu kao i trenutačne turističke aktivnosti i ponude sudionika, ali i interes da budu uključeni u portal

.Kako je predviđeno uključivanje cjelokupne turističke ponude u sadržaj portala, ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite na zajedničkoj radionici dana 25.02. ( srijeda) u gradskoj Ekološko-informativni centar, Drniška bb. u 10 sati.

 

Na radionici će se predstaviti i informacije o zaštićenim područjima te područjima Natura 2000 u Šibensko-kninskoj županiji, a govorit će se i o daljnjoj suradnji na promociji turizma i srodnih radnji za očuvanje prirode.

Postavljanje portala dio je aktivnosti projekta „Partnerstvo za održivo korištenje zaštićenih dijelova prirode u Dalmaciji“ čiji je koordinator Udruga Sunce u suradnji s Ekološkom udrugom Krka te županijskim javnim ustanovama za upravljanje zaštićenim područjima.

Ovim projektom se želi razviti i unaprijediti suradnja organizacija civilnog društva i javnih ustanova u održivom korištenju zaštićenih područja i NATURA 2000 područja u Dalmaciji.

Koordinator projekta, Udruga Sunce će sljedećih 18 mjeseci surađivati sa Ekološkom udrugom „Krka“ Knin te javnim ustanovama za upravljanje zaštićenim područjima Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Dubrovačko-neretvanske županije na brojnim aktivnostima vezanim za unaprjeđenje upravljanja zaštićenim područjima, daljnji razvoj Zelenih izleta te promociju aktivnog turizma. 

Projekt je financiran sredstvima EU.

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar