• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka

Zeleni telefon na radijskim postajama diljem Hrvatske

Objavljeno: Srijeda, 21 Rujan 2016

Udruge partneri na projektu "Partnerstva za okoliš" financiranog od EU i UZUVRH-a, u okviru projekta još su proljetos u suradnji s lokalnim radijskim i TV postajama pokrenule informativno-edukativne emisije Zeleni telefon.Predstavljanjem aktualnih, lokalnih okolišnih problema cilj nam je da kroz emisije potaknemo građane na aktivno sudjelovanje i samostalno sudjelovanje u rješavanju problema u okolišu, ali i da osiguramo veću prepoznatljivost Mreže Zelenih telefona.Slušajte nas!

·         Udruga Krka-Knin emisiju Zeleni telefon emitira na Hrvatskom radiju Knin jednom mjesečno. Sljedeća emisija je na rasporedu u rujnu, a o točnom terminu obavijestiti ćemo Vas naknadno.

·         Udruga Sunce emisiju Zeleni telefon emitira na Radio Splitu svakog drugog ponedjeljka u 9:10. Sljedeća emisija je na rasporedu 26.9.2016.

·         Udruga Eko Pan emisiju Zeleni telefon emitira na Radio Trendu svakog četvrtka u 13:00. Sljedeća emisija je na rasporedu 29.9.2016.

·         Udruga Žmergo emisiju Zeleni telefon emitira na Radio Trendu svakog utorka u 10:30. Sljedeća emisija je na rasporedu 27.9.2016.

·         Udruga ZEO Nobilis emisiju Zeleni telefon emitira na Hrvatskom radiju Čakovec periodički. Sljedeća emisija je na rasporedu u listopadu, a o točnom terminu obavijestiti ćemo Vas naknadno.

·         Udruga Franjo Koščec emisiju Zeleni telefon emitira na VTV televiziji periodički. Sljedeća emisija je na rasporedu u listopadu, a o točnom terminu obavijestiti ćemo Vas naknadno.

Do sada emitirane emisije možete poslušati ovdje.

Sve o Mreži Zelenih telefona možete pogledati na web stranici Mreže.

 

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar