Pridružite nam se na radionici "Milenijske uspomene"

Published: Friday, 02 December 2016

Pozivamo sve zainteresirane mališane da nam se pridruže 17.12. s početkom u 10h, u Eko-knjižnici igračaka (Tvrtkova 3) na besplatnoj radionici “Milenijske uspomene” koju će voditi naš cijenjeni fotograf Šime Strikoman, a sve u sklopu održavanja „Adventa u Kninu“. Na radionici će mališani upoznati svijet Milenijske fotografije i  uspomena . Riječ je o slagalicama sa motivima Milenijskih fotografija koje će se ovom prigodom slagati. Sve zainteresirane molimo da svoj dolazak najave na broj telefona 022/664-608. . Više o „Milenijskim uspomenama“ pročitajte u nastavku teksta.

 

MILENIJSKE USPOMENE

Potpis akademskog snimatelja, autora  536. Milenijskih fotografija Šime Strikomana, dragog gosta u 188. gradova, koji  svojom osebujnim, nesebičnim pričama dobivaju predznak milenijski, nalazi se i na kutijama šarolikih slagalica s motivom Milenijskih fotografija.

Milenijske slagalice će, svakom radoznalom zaljubljeniku u svijet fotografije, putovanja i pozitivnih poruka, ili  onome koji će to tek poznati, otkriti obilje zanimljivih, edukativnih priča o kulturnim događajima, osebujnim ljudima, znamenitostima, zaštitnim znakovima, obljetnicama iz milenijskih gradova diljem Hrvatske.

S radošću ih nabavljaju sudionici milenijskih događaja-kao uspomene na nezaboravne trenutke u svojim gradovima, mjestima, selima...

Mali i veliki znatiželjnici, upijatelji znanja o neskrivenim tajnama Lijepe naše, ali i ozbiljniji kolekcionari, iskusni poznavatelji prijeđenih kilometara,  uzduž i poprijeko divne Hrvatske, neumorne marljivosti i nepresušne kreativnosti autora, od kojeg se može samo učiti i srdačno mu čestitati!

 

Hits: 1491

Donatori

                                          

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"      

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

          Mreža Zelenih telefona 

 

Sponzori