Pozivamo Vas na predstavljanje udruge u Šibeniku

Published: Tuesday, 06 December 2016

Pozivamo sve zainteresirane građane  i  institucije da sudjeluju na predstavljanu rada Ekološke udruge “Krka” iz Knina te prezentaciji planova o aktivnostima i projektima za 2017. koji uključuju i djelovanje udruge u Šibeniku, ali i ostalim gradovima i općinama u Šibensko-kninskoj županiji.Predstavljanje rada udruge održat će se  dana 14.12. u 17.30 h u “Narančastoj zgradi” uŠibeniku na adresi: Prilaz tvornici 41.Svi sudionici će dobiti na poklon  Publikaciju „ Možeš i Ti“ sa korisnim savjetima o aktivnom sudjelovanju građana u rješavanju problema u okolišu.

Udruga „Krka“ je osnovana 15.12.2004. s ciljem očuvanja i zaštite okoliša na području RH, te provodimo brojne aktivnosti važne za zaštitu okoliša i razvoj zajednice.

Iako djelujemo na područje cijele RH, većinu aktivnosti provodimo, za sada, u Kninu. Na području cijele Šibensko-kninske županije provodimo projekt Zeleni telefon ( 072 123456 ). Više o udruzi Krka: www.eu-krka-knin.hr.

Prateći potrebe zajednica, upite građana i institucija iz Šibenika te  ciljeve Strateškog plana udruge  od 2015-2020 godine udruga „Krka“ je svoje projekte i aktivnosti odlučila provoditi i u  Šibeniku.

Na početku neformalno planiramo organizirati aktivnosti poput eko radionica, dežurstava za Zeleni telefon, a sukladno Statutu udruge planiramo otvoriti  podružnicu udruge u Šibeniku ( 2017. ).

Stoga je udruzi „Krka“ za potrebe provođenja projekata u Šibeniku ustupljeno  povremeno korištenje zajedničke prostorije u “Narančastoj zgradi”.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

 

 

 

Hits: 1555

Donatori

                                          

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"      

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

          Mreža Zelenih telefona 

 

Sponzori