• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka

Pozivamo Vas na predstavljanje udruge u Šibeniku

Objavljeno: Utorak, 06 Prosinac 2016

Pozivamo sve zainteresirane građane  i  institucije da sudjeluju na predstavljanu rada Ekološke udruge “Krka” iz Knina te prezentaciji planova o aktivnostima i projektima za 2017. koji uključuju i djelovanje udruge u Šibeniku, ali i ostalim gradovima i općinama u Šibensko-kninskoj županiji.Predstavljanje rada udruge održat će se  dana 14.12. u 17.30 h u “Narančastoj zgradi” uŠibeniku na adresi: Prilaz tvornici 41.Svi sudionici će dobiti na poklon  Publikaciju „ Možeš i Ti“ sa korisnim savjetima o aktivnom sudjelovanju građana u rješavanju problema u okolišu.

Udruga „Krka“ je osnovana 15.12.2004. s ciljem očuvanja i zaštite okoliša na području RH, te provodimo brojne aktivnosti važne za zaštitu okoliša i razvoj zajednice.

Iako djelujemo na područje cijele RH, većinu aktivnosti provodimo, za sada, u Kninu. Na području cijele Šibensko-kninske županije provodimo projekt Zeleni telefon ( 072 123456 ). Više o udruzi Krka: www.eu-krka-knin.hr.

Prateći potrebe zajednica, upite građana i institucija iz Šibenika te  ciljeve Strateškog plana udruge  od 2015-2020 godine udruga „Krka“ je svoje projekte i aktivnosti odlučila provoditi i u  Šibeniku.

Na početku neformalno planiramo organizirati aktivnosti poput eko radionica, dežurstava za Zeleni telefon, a sukladno Statutu udruge planiramo otvoriti  podružnicu udruge u Šibeniku ( 2017. ).

Stoga je udruzi „Krka“ za potrebe provođenja projekata u Šibeniku ustupljeno  povremeno korištenje zajedničke prostorije u “Narančastoj zgradi”.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

 

 

 

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar