Otvorene prijave za grupnu nabavu i ugradnju solarnih elektrana

Objavljeno: Petak, 15 Prosinac 2023
Na sunčanoj strani (www.nasuncanojstrani.hr), servis Zelene energetske zadruge (ZEZ) za podršku u realizaciji solarnih elektrana, poziva građane iz cijele Hrvatske spremne na ugradnju solarne elektrane za obiteljsku kuću, tvrtku ili obrt da se uključe u grupnu nabavu opreme i ugradnje solarnih elektrana. Cilj je osigurati veću isplativost ugradnje solarne elektrane izborom opreme visoke razine kvalitete po povoljnijim uvjetima, te sigurnost i podršku u cjelokupnom procesu njene realizacije. 
 
U suradnji s partnerskim instalaterima solarnih elektrana, servis sudionicima nudi tri opcije nabave koje se razlikuju u kategoriji kvalitete, rokovima jamstva proizvođača nakon ugradnje te cijeni opreme. 
 
Konačna količina opreme i konačan broj sudionika grupne nabave odredit će popust koji će sudionici ostvariti sudjelovanjem u ovakvom procesu realizacije solarne elektrane, a na temelju iskustva iz prethodnih izdanja grupne nabave procjenjuje se da će popust iznositi najmanje 15% na tržišne cijene
 
Osim toga, sudionicima grupne nabave na raspolaganju su i dodatne pogodnosti poput popusta od 50% na izradu glavnog projekta solarne elektrane, brzih termina ugradnje te kontinuirane tehničke i savjetodavne podrške u realizaciji solarne elektrane stručnog tima servisa Na sunčanoj strani. 
 
Više informacija možete pronaći na https://nasuncanojstrani.hr/grupna-nabava-solarnih-elektrana-prijave-do-25-sijecnja/.
Sve dodatne informacije o grupnoj nabavi moguće je saznati pozivom na broj 01 2090 404 ili slanjem upita na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
 
Poziv je otvoren do 25. siječnja 2024.