Radionice za najmlađe tijekom prosinca

Objavljeno: Petak, 22 Prosinac 2023

Tijekom prosinca 2023. i Ekološka udruga „Krka“ Knin se pridružila u stvaranju sadržaja za najmlađe stanovnike grada Knina.  Na adventu, 15. prosinca održana je Eko adventska radionica na kojoj su djeca imala priliku izraditi božićne ukrase te spojiti kreativnost, ponovnu uporabu i recikliranje.Na radionici svi sudionici su imali priliku kroz razne igre osvojiti i male slatke poklone, a i udomiti plišane igračake iz eko knjižnice igračaka. Besplatnom podjelom plišanaca željeli smo potaknuti roditelje na ponovnu uporabu predmeta te korištenje eko knjižnice igračaka i kućica za igračke koje se nalaze ispred kninskih vrtića.

UOSI Sv. Bartolomej Knin: www.facebook.com/uosisvetibartolomej/posts/pfbid02V3R7jftwoJrbi8H8rkVNNvCEhrTqEs6zgaPDQMC7SNonLnSQrtWf3kZ7Zk8pFvVbl

 

18. prosinca u dvorani Fra Lujo Marun, održan je Božićni party za djecu na kojem je Ekološka udruga „Krka“ Knin u suradnji sa UOSI "Sveti Bartolomej"Knin, Udrugom ZvoniMir, Dfa Zvončići, Grabarije-Knini Udrugom za djecu i mlade "Čarobni svijet" pripremila eko kreativnu radionicu, izradu božićnih ukrasa i razne igre spajajući kreativnost, ponovnu uporabu i recikliranje. Cilj eko radionice bila je poticati ponovnu uporabu i recikliranje u vrijeme darivanja. U svim ovim aktivnostima su nam pomogli međunarodni volonteri Martina i Jorge koji su i osmislili dio igara i izradu božićnih ukrasa.

Udruga za djecu i mlade „Čarobni svijet“ Knin: www.facebook.com/7carobnisvijet/posts/pfbid025fF9CUKRdTot97kZEgGKUoFFj5QSBEc54xfyqDFbMoDNGSJ68VRAJoo8UDxVphdgl

 

Hvala svima na sudjelovanju, druženju i zabavi, a posebno hvala našim prijateljima iz udruge UOSI „Sv. Bartolomej“ Knin.

 

Svima želimo Sretne nadolazeće blagdane!