Poziv na početnu konfereciju projekta "Ekološko-informativni centar"

Objavljeno: Četvrtak, 14 Svi 2020

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva Vas na početnu konferenciju u sklopu projekta „Ekološko-informativni centar“ (Kodni broj: UP.02.1.2.01.0021), dana 21. svibnja 2020. godine s početkom u 11:00 sati u Kninu, Drniška 2b. Sukladno situaciji početnu konferenciju održat ćemo na otvorenom ispred našeg Ekološko-informativnog centra na rijeci Krki.

Projekt „Ekološko-informativni centar“ (Kodni broj: UP.02.1.2.01.0021) Ekološka udruga „Krka“ Knin provodi u okviru Intervencijskog plana grada Knina, a u sklopu poziva "Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i Općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru". Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali. Trajanje projekta je 36 mjeseci, a cilj je podrška i osnaživanje nezaposlenih osoba na području grada Knina.

Na početnoj konferenciji upoznat ćemo Vas sa ciljevima i aktivnostima projekta te s očekivanim rezultatima. Bila bi nam čast da svojim dolaskom obogatite ovaj događaj.

Napomena: molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kontakt telefon: 095 875 07 15 do 20. svibnja 2020. godine.

S veseljem očekujemo Vaš dolazak.