Započela provedba projekta "Natural born volunteer!!

Objavljeno: Petak, 08 Studeni 2019
Udruga Krka počela je s provedbom projekta Natural born volunteer!  u okviru programa Europskih snaga solidarnosti financiranog od strane  Agencije za mobilnost i programe Europske unije, volonterski projekt u sklopu kojeg će dvoje mladih iz Portugala i Litve u udruzi volontirati slijedećih 8 mjeseci.
 
 
Volonteri će sudjelovati u slijedećim aktivnostima udruge:
 
1. Sudjelovati u svakodnevnom radu u uredu i pomagati zaposlenicima u raznim dnevnim uredskim poslovima.
 
2. Voditi raspored ureda, pomagati u organizaciji i provedbi različitih događanja, informirati građane o europskim fondovima, EU politici i programima.
 
3. Raditi na  društvenim mrežama, izradi bloga, izradi baze podataka, itd.
 
4. Provoditi aktivnosti u Eko  knjižnici igračaka udruge.
 
5. Poticati ekološku i kulturnu svijesti stanovništva, posebno mladih i djece.
 
6. Aktivno sudjelovati u organizacijama provedenim informativnim kampanjama u Kninu i školama u drugim gradovima Šibensko-kninske županije, sudjelujući u prezentacijama i informiranju mladih o Europskim snagama solidarnosti i Erasmus +, mogućnostima i prednostima, kao i u promicanju Europskih snaga solidarnosti i Erasmus + programa.
 
7. Izraditi video zapise o volontiranju i promociji ovog projekta te općenito o hrvatskim mladima. Videozapisi će se distribuirati i objavljivati ​​na web stranici organizacija hosting i drugim društvenim medijima.
 
 
 
 Zahvaljujemo Udruzi mladih „Mladi u EU „ iz Šibenika koji godinama provode slične projekte na podršci prilikom prijave projekta te njegove provedbe.