Učimo danas za bolje sutra

Objavljeno: Srijeda, 12 Rujan 2018

Dana 01.09.2018. započela je provedba projekta „Učimo danas za bolje sutra“,  a trajat će do 31.08.2020. godine. Nositelj projekta je  Ekološka udruga Krka, a partner je Grad Knin. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda u okviru operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ u iznosu od 818.166,00 kuna (100%).

Provođenjem projekta ''Učimo danas za bolje sutra'' povećat će se mogućnost zapošljavanja za 40 dugotrajno nezaposlenih osoba s područja grada Knina kroz jačanje stručnih znanja i razvojem mekih vještina te će se umanjiti rizik od socijalne isključenosti i siromaštva marginaliziranih skupina. Također, provedbom projektnih aktivnosti bit će unaprijeđena znanja i vještine stručnjaka koji rade s marginaliziranim skupinama te će povećati kvalitetu pruženih usluga marginaliziranim skupinama.

 

Kroz projekt za 40 nezaposlenih osoba pripadnika marginaliziranih skupina bit će omogućene radionice mekih vještina, a za 35 nezaposlenih osoba (prednost imaju dugotrajno nezaposleni) osposobljavanje na Pučkom otvorenom učilištu Knin za sljedeća zanimanja:

·         PROIZVOĐAČ/ICA PRŠUTA

·         PČELAR/ICA

·         POVRĆAR/ICA

·         PROIZVOĐAČ/ICA RAKIJA I DRUGIH AROMATIZIRANIH PIĆA

·         UZGAJIVAČ/ICA, SAKUPLJAČ/ICA I PRERAĐIVAČ/ICA  LJEKOVITOG BILJA

Ovim putem pozivamo sve nezaposlene osobe zainteresirane za programe osposobljavanja i radionice mekih vještina da se jave na sljedeće kontakte:

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Mob: 091 788 635 (Dimitrije Dujmović, voditelj projekta)

Tel: 022 664 608

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin