Javni poziv starijim i nemoćnim osobama

Objavljeno: Srijeda, 14 Srpanj 2021

Ekološka udruga „Krka“ Knin u sklopu projekta „Pomozimo danas za bolje sutra II“ (UP.02.1.1.13.0439), sufinanciranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, iz prijavnog programa Zaželi - program zapošljavanja žena, faza II objavljuje:

JAVNI POZIV

za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške starijim i nemoćnim osobama s područja grada Knina, grada Šibenika, općine Bilice te okolnih naselja

 

1. Tko se može prijaviti

Na poziv za iskaz interesa mogu se prijaviti:

 

2. Koje se usluge pružaju (usluge za korisnike su besplatne)

Opis poslova:

 

3. Rokovi i način prijave

 

Zainteresirane osobe za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju prijave mogu podnijeti u pisanom obliku (poštom ili osobno u našem uredu) te e-poštom.

Obrazac prijave može se dobiti u Ekološkoj udruzi „Krka“ Knin, Tvrtkova 3, radnim danom od 8,00 do 16,00 sati ili na internet stranici udruge na linku ispod.

Uz obrazac prijave za iskaz interesa nemoćne osobe mlađe od 65 godina (u nepovoljnom položaju) potrebno je dostaviti dokaz tj. liječničku dokumentaciju.

Pisana prijava može se dostaviti poštom ili osobno na adresu:

Ekološka udruga „Krka“ Knin
Tvrtkova 3
22300 Knin
s naznakom „Pomozimo danas za bolje sutra II“ – prijava korisnika

Prijava e-poštom ide na adresu voditeljice projekta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Rok za dostavu prijava je: 28.07.2021. godine

 

 

Javni poziv se objavljuje u sklopu projekta „Pomozimo danas za bolje sutra II“ (UP.02.1.1.13.0439) sufinanciranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, iz prijavnog programa Zaželi - program zapošljavanja žena, faza II

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Ekološke udruga „Krka“ Knin

 MINISTARSTVO RMSOSP lenta ESF kockice