Završeno osposobljavanje za zavarivače - Znanjem do zaposlenja

Objavljeno: Četvrtak, 29 Listopad 2020

U sklopu projekta „Znanjem do zaposlenja“ polaznici osposobljavanja za zavarivača su 15.10.2020. posjetili remontno brodogradilište u Šibeniku te izašli na stručni ispit. Pod vodstvom inženjera Ante Crnice pobliže su upoznali funkciju zavarivača te strojeve koje koriste u brodogradilištu.

 

Zavarivaci_2020_10_15_01.jpg Zavarivaci_2020_10_15_02.jpg Zavarivaci_2020_10_15_03.jpg

Zavarivaci_2020_10_15_04.jpg
 

Preostala osposobljavanja su: monter solarnih sustava, uzgajivač goveda i krojač gornjišta obuće. Sva predavanja će se održati u Gračacu, a putni troškovi će biti pokriveni u cijelosti. Polaznici moraju pripadati jednoj od kategorija nezaposlenih pripadnika ranjivih skupina i to: nezaposleni uključujući dugotrajno nezaposlene, žene, hrvatski branitelji, članovi obitelji stradalnika Domovinskog rata, djeca hrvatskih ratnih vojnih invalida, djeca dragovoljaca Domovinskog rata, osobe sa invaliditetom, pripadnici nacionalnih manjina, mladi i osobe starije od 50 godina te pripadnici ostalih ranjivih skupina.

Nakon završetka osposobljavanja polaznici će dobiti diplomu koju upisuju u e-radnu knjižicu.

Osposobljavanja su organizirana u sklopu projekta "Znanjem do zapslenja" kojeg provodi Udruga Prospero iz Gračaca u partnerstvu sa Ekološkom udrugom "Krka" Knin i Eko-Zrmanjom. 

Za dodatne informacije možete kontaktirati Udrugu Prospero (tel: 023 381 238, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili Ekološku udrugu Krka Knin na naše kontakte.

Projekt je financiran u potpunosti sredstvima EU iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i poziva Lokalna inicijativa za poticanje zapošljavanja faza lll.

lenta ESF kockice