• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka

Projekt Ekološko-informativni centar - SARS-CoV-2

Objavljeno: Petak, 27 Ožujak 2020

Ekološka udruga Krka Knin započela je 6.2.2020 provedbu projekta Ekološko-informativni centar financiranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali. Trajanje projekta je 36 mjeseci, a cilj je podrška i osnaživanje nezaposlenih osoba na području grada Knina. Izvanrednoj situaciji, uzrokovanoj pojavom SARS-CoV-2 virusa, morali smo prilagoditi naše planove i aktivnosti.

Početna konferencija i ostale aktivnosti u prostorijama udruge će "krenuti" kada to dozvole okolnosti. Mi ćemo, nadamo se kao i vi, pratiti upute, preporuke i odluke državnog, županijskog i gradskog stožera Civilne zaštite, te HZJZ-a i Ministarstva zdravstva. U uvjetima socijalnog distanciranja kontakt možemo zadržati na digitalnim platformama. Svi zainteresirani mogu nas kontaktirati na e-adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., na našoj Facebook stranici ili nazovite telefonski broj 022 664 608. Nadamo se skorom druženju i u našim prostorijama. Uskoro "idemo" sa još informacija o aktivnostima projekta. Za sve upite i ideje stojimo Vam na raspolaganju.

 
 
 
 
 
 

 

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar