Klub malih čitatelja

Objavljeno: Srijeda, 08 Rujan 2021

Pozivamo sve knjigoljupce od 6 do 14 godina, a i one koji malo manje vole čitati, te njihove roditelje da nam se pridruže.

U subotu 18.9.2021. u 10:00h u Društvenom centru Promina, Lukar, Kod škole 38.

Uključite se u projekt i zajedno Čitajmo, PROmijenimo se!

 

Opširnije...

Osnivamo čitateljski klub za djecu i roditelje

Objavljeno: Utorak, 31 Kolovoz 2021

Pozivamo sve knjigoljupce od 6 do 14 godina, a i one koji malo manje vole čitati 😉, te njihove roditelje da se uključe u rad Kluba malih čitatelja u Promini! Sastanci kluba održavat će se prema dogovoru vikendima ili u popodnevnim satima u Društvenom Centru  u Lukaru (Kod škole 38). Projekt se provodi na području Općine Promina, ali svi ste dobrodošli.

Prvi sastanak kluba malih čitatelja organiziramo u subotu 18. rujna u 10:00 h u Društvenom centru u Lukaru, a pratit će ga interaktivna radionica u 11:00 h. Pripremamo puno dobre zabave, ugodnog druženja roditelja i djece te lijepih pisanih i pročitanih riječi!

Opširnije...

Knjigostart

Objavljeno: Ponedjeljak, 21 Lipanj 2021

Ekološka udruga Krka Knin započela je s prvim aktivnostima projekta "Čitajmo, PROmjenimo se" u sklopu programa za poticanje čitanja i razvoja čitateljske publike u kulturi. Nabavljene su knjige za tzv. „Knjigostart“ tj paket za svako novorođenče i majku. Osigurali smo 10 paketa i svaki sadrži 3 knjige i dobit će ga obitelji sa područja Općine Promine koje za vrijeme trajanja provedbe projekta dobiju bebe.

Opširnije...

Čitajmo, PROmijenimo se

Objavljeno: Petak, 04 Lipanj 2021

Ekološka udruga Krka Knin započela je s provedbom projekta "Čitajmo, PROmjenimo se" u sklopu programa za poticanje čitanja i razvoja čitateljske publike u kulturi. Cilj je poticanje građana na čitanje, jačanje svijesti o važnosti čitanja, osiguravanje dostupnosti knjiga, jačanje čitalačke pismenosti, buđenje ekološke svijesti putem postavljanja eko kućica za knjige u 11 naselja općine Promina, nabavkom knjiga, osnivanjem i radom „Kluba malih čitatelja“, akcijom „Opismeni-zazeleni“, Knjigostart“ paketom za svako novorođenče. U konačnici projekt će poboljšati kvalitetu života zajednice i stanje u okolišu.

Opširnije...