Proslava Dana škole i Eko sajam

Objavljeno: Petak, 10 Lipanj 2016

 Danas je uspješno  održan Sajam recikliranih proizvoda u sklopu proslave Dana škole OŠ Domovinske zahvalnosti Knin. Proizvodi su napravili učenici koji su sudjelovani na radionicama u organizaciji udruge, a sve u sklopu zajedničkog projekta škole i udruge "MALIM koracima do održivog razvoja" kojeg financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Sav prihod išao je za humanitarnu akciju "Čarobni svijet za kninsku kraljicu sportova". Fotografije možete pogledati na facebook stranici udruge.

MALIM koracima do održivog razvoja

Objavljeno: Četvrtak, 22 Listopad 2015

Ekološkoj udruzi „Krka“ Knin odobreno je financiranje projekta „MALIM koracima do održivog razvoja“ u kategoriji izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih za školsku 2015./2016. Projekt će financirati Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta a projekt će se provoditi do kraja kolovoza 2016.Škola partner je Osnovna škola „Domovinske zahvalnosti“ Knin koja će provedbom ovog projekta, između ostalog što su vrijednim radom do sada napravili, dobiti status Eko-škole.

Opširnije...

Eko sajam u OŠ Domovinske zahvalnosti

Objavljeno: Petak, 03 Lipanj 2016

U sklopu projekta „ MALIM koracima do održivog razvoja“  koje financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta a  koji se provodi u suradnji s Osnovnom školom Domovinske zahvalnosti Knin, povodom dana škole Ekološka udruga “Krka” Knin organizira EKO sajam recikliranih proizvoda.Sajam će se održati dana 10.06.2016. u Osnovnoj školi Domovinske zahvalnosti u Kninu s početkom 9 h.

Svi izrađeni učenički proizvodi s radionica održanih kroz projekt će se izlagati na Sajmu 10.06.2016.

Prikupljena sredstva od prodaje proizvoda uplatit će se na račun Humanitarne akcije “Čarobni svijet za kninsku kraljicu sportova” tj. za izgradnju atletske staze u Kninu.

Opširnije...