Učimo danas za bolje sutra - Poziv na početnu konferenciju

Objavljeno: Četvrtak, 04 Listopad 2018

 

Ekološka udruga „Krka“ Knin održat će početnu konferenciju u sklopu projekta „Učimo danas za bolje sutra“, dana 11. listopada 2018. godine s početkom u 12:00 sati u Kninu, u dvorani studentskog doma (Knin, Ul. Kralja Petra Krešimira IV br. 22).

Projekt „Učimo danas za bolje sutra“ Ekološka udruga „Krka“ Knin provodi u partnerstvu s Gradom Kninom. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda u okviru operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ u iznosu od 818.166,00 kuna (100%).

Svrha Početne konferencije je široj javnosti predstaviti ciljeve i aktivnosti projekta putem kojeg će nositelj projekta u suradnji s partnerom omogućiti jačanje stručnih znanja i razvoj mekih vještina marginaliziranih skupina (dugotrajno nezaposlenih osoba) na području grada Knina te utjecati na njihovo lakše zaposlenje i veću konkurentnost na tržištu rada. Također, provedbom projektnih aktivnosti bit će unaprijeđena znanja i vještine stručnjaka koji rade s nezaposlenim osobama pripadnicima marginalizirani skupina kako bi se povećala kvaliteta pruženih usluga istim.

 

Čast nam je pozvati Vas da svojim dolaskom uveličate predstavljanje projekta.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili
kontakt telefon:  022 / 664 608  do 10. listopada 2018. godine.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin