Filmska večer - Društveni centar Promina

Objavljeno: Petak, 18 Prosinac 2020

Dana 17.12.2020. u vremenu od 16:00 - 18:00 sati u Lukar održana je filmska večer kao aktivnost organiziranja slobodnog vremena za mlade i lokalno stanovništvo u Društvenom centru Promina. Prikazivanjem promotivnih filmova o ekologiji i radu Ekološke udruge „Krka“ Knin sudionici su imali priliku upoznati se sa radom i djelovanjem udruge na području Šibensko-kninske županije te naučiti više o zaštiti okoliša i kako mogu svakodnevnim djelovanjem pridonijeti očuvanju okoliša.

Organiziranjem ovakvih aktivnosti u Društvenom centru Promina želimo omogućiti mladima i lokalnom stanovništvu provođenje slobodnog vremena na kvalitetan način. Stoga pozivamo Vas da nas i dalje pratite putem naših web stranica i društvenih mreža Ekološke udruge „Krka“ i partnera na projektu. Saznajte o svim planiranim aktivnostim centra i na Facebook stranici DC Promina. Uskoro slijedi objava kalendara događanja Društvenog centra Promina za siječanj 2021. godine.

Navedena aktivnost dio je projekta „Društveni centar Promina“ (UP. 04.2.1.07.0029) odobrenog u sklopu poziva „Prostori sudjelovanja - razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.

Projekt „Društveni centar Promina“  provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice