Poziv-Info kampanja "Stop ovisnosti"

Objavljeno: Petak, 24 Rujan 2021

Ekološka udruga „Krka“ Knin  će organizirati info kampanju „Stop ovisnosti“ dana 28. rujna 2021. s početkom u 11:00 sati u prostorijama Društvenog centra Promina, kod Škole 38, Lukar. 

 


cigarette 110849 addictionCilj navedene info kampanje je informirati građane, a posebno roditelje o svim vrstama ovisnosti (alkohol, droga, kocka, video igre i sl.) te načinu prevencije istih.

Pozivamo sve zainteresirane građane da potvrde svoje sudjelovanje na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel: 099 641 3225. 

Napomena: Info kampanja će se održati u skladu sa preporukama i mjerama Nacionalnog stožera vezanim uz pandemiju virusa SARS-CoV-2.

Info kampanja je aktivnost projekta „Društveni centar Promina“ (UP. 04.2.1.07.0029) odobrenog u sklopu poziva „Prostori sudjelovanja - razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.

Projekt „Društveni centar Promina“  provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fondaa njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice