Dan Hrvatskih voda

Objavljeno: Četvrtak, 06 Rujan 2012

Otvorena vrata Glavnog vodnogospodarskog laboratorija Hrvatskih voda


Povodom Dana Hrvatskih voda 07. rujna 2012. i obilježavanja 136. godišnjice organiziranog vodnog gospodarstva u Hrvatskoj, Glavni vodnogospodarski laboratorij Hrvatskih voda (laboratorij u Zagrebu i Šibeniku) otvara svoja vrata posjetiteljima za razgledavanje i pobliže upoznavanje s njegovim radom.

 

Organizirane grupe posjetitelja mogu svoj dolazak prijaviti voditeljici laboratorija na broj telelefona 01/2410-501 01/2410-501  ili adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do petka 21. rujna 2012. za posjete laboratoriju u Zagrebu, a za posjete laboratoriju u Šibeniku voditelju službe na broj telefona 022/ 354-613 ili adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Posjete laboratoriju odvijat će se u vremenu od 8,00 do 15,00 sati radnim danom, u organizaciji vlastitog prijevoza i s brojem sudionika koji je ograničen na 10-15 osoba po grupi u Zagrebu i 10 sudionika u Šibeniku (obzirom na mogućnost prostornog prihvata posjetitelja).
Molimo voditelje grupa da u svojoj prijavi navedu točan broj posjetitelja, naziv institucije (ili prilože popis posjetitelja), kontakt osobu i mogućnost komunikacije (telefon, mobitel, adresu elektroničke pošte), kao i prijedlog datuma posjete. Obzirom na broj prijavljenih grupa i organizaciju posla, o terminu posjeta laboratoriju, bit ćete naknadno obaviješteni.

Kako bismo omogućili posjete laboratoriju i pojedincima, koji ne mogu formirati grupu posjetitelja, temeljem prijave pojedinaca (ime i prezime, adresa i kontakt) sastavit ćemo listu čekanja i formirati grupe s najmanje 10 posjetitelja. Svoje prijave možete možete ostvariti preko gore navedenih kontakata, a o stanju na listi čekanja i mogućnosti posjete izvijestit ćemo Vas putem dostavljenog kontakta.

Gdje se nalazi laboratorij?
Laboratorij u Zagrebu se nalazi na adresi Žitnjak bb, krug Dioki-a (autobusne linije ZET-a br. 107 i 222). Laboratorij u Šibeniku se nalazi na adresi Uvala Škar bb.

Radujemo se Vašem dolasku,
Voditeljica GVL-a:
mr.sc. Marija Marijanović Rajčić, dipl.ing.kem.

(Preuzeto sa web stranica Hrvatskih voda)