Poziv na „Dan otvorenih vrata“

Objavljeno: Petak, 19 Svi 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane dionike u turizmu na Dan otvorenih vrata koji će se održati u Kninu 05.06.2023. od 11 do 13 h u novoj dvorani Studentskog doma „fra Lujo Marun“, kralja Petra Krešimira IV 22.

Opširnije...

Poziv na radionicu „Razvoj karijere u turizmu – turistički vodič“

Objavljeno: Četvrtak, 13 Travanj 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane na radionicu pod nazivom „Razvoj karijere u turizmu – turistički vodič“, u sklopu projekta: #karijerauturizmu. Radionica će se održati dana 28.4.2023.g. srijeda, u Kninu, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Knin, 4. gardijske brigade 11, s početkom u 12h.

Opširnije...

Poziv na radionicu „Prednosti zapošljavanja osoba s invaliditetom u turizmu“

Objavljeno: Utorak, 21 Ožujak 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane na radionicu pod nazivom „Prednosti zapošljavanja osoba s invaliditetom u turizmu“ u sklopu projekta: #karijerauturizmu. Radionica će se održati dana 30.3.2023.g. četvrtak, u Kninu, u prostorijama Udruge osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“, Suronjina 14, s početkom u 13h.

Opširnije...

Održane radionice „Zelena i digitalna tranzicija u turizmu“ i „Održivi, odgovorni i pristupačni turizam“

Objavljeno: Ponedjeljak, 13 Ožujak 2023

Kroz mjesec veljaču održane su dvije radionice u sklopu projekta: #karijerauturizmu sufinanciranog sredstvima Ministarstva turizma i sporta.

Opširnije...

Poziv na radionicu „Zelena i digitalna tranzicija u turizmu“

Objavljeno: Petak, 17 Veljača 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane poslodavce i zaposlene u turizmu na radionicu pod nazivom „Zelena i digitalna tranzicija u turizmu“ u sklopu projekta: #karijerauturizmu.Radionica će se održati dana 21.2.2023.g. utorak, u Kninu, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Knin, 4. gardijske brigade 11, s početkom u 10h

Opširnije...

Održane radionice u sklopu projekta #karijerauturizmu

Objavljeno: Ponedjeljak, 30 Siječanj 2023

Tijekom mjeseca siječnja održane su dvije radionice na Pučkom otvorenom učilištu u Kninu u sklopu projekta #karijerauturizmu. Radionica „Mogućnosti zapošljavanja u turizmu“ namijenjena nezaposlenim osobama održana je 18.1.2023. Radionicu je održao vanjski stručni suradnik s ciljem upoznavanja socijalno osjetljive skupine s mogućnostima zapošljavanja u oblasti turizma.

Opširnije...