NE bacajmo, popravimo zajedno! - Edukativni film

Objavljeno: Četvrtak, 06 Srpanj 2023

Video nastavo u sklopu projekta „NE bacajmo, popravimo zajedno!“ s ciljem poticanja građana na ponovnu uporabu.

Opširnije...

Izložba u sklopu provedbe projekta "NE bacajmo, popravimo zajedno!“

Objavljeno: Petak, 30 Lipanj 2023

U sklopu provedbe projekta "NE bacajmo, popravimo zajedno!“ koje provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina organizirana je  izložba  novouređenih predmeta koji su popravljeni za vrijeme trajanja projekta, a koje su posjetitelji izložbe mogli besplatno uzeti. Izložb se održala dana 28.06.2023. u Društvenom centu Promina u Lukaru. Projektom smo doprinijeli poticanju ponovne uporabe.

Opširnije...

Poziv na izložbu

Objavljeno: Srijeda, 07 Lipanj 2023

U sklopu provedbe projekta "NE bacajmo, popravimo zajedno!“ koje provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina organiziramo izložbu  novouređenih predmeta koji su popravljeni za vrijeme trajanja projekta, a koje će posjetitelji izložbe moći besplatno uzeti. Izložba će se održati u Društvenom centru u Lukaru ( kod škole 38 ) dana 28.06.2023.g. od 16 do 18 h.

Opširnije...

NE bacajmo, popravimo zajedno!

Objavljeno: Utorak, 20 Rujan 2022
Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina započela je s provedbom projekta „NE bacajmo, popravimo zajedno!“. Projekt predstavlja koristan pristup buđenja ekološke svijesti kod odraslih, odgovornijem postupanjem prema starim predmetima te poticanju na ponovnu uporabu.

Opširnije...