Održana edukacija za rad s mladima u sklopu projekta „Think Green, Act Local“

Objavljeno: Četvrtak, 15 Veljača 2024

U sklopu projekta, mala partnerstva „Think Green, Act Local“ koji se provodi u okviru Erasmus+ programa, održana je petodnevna edukacija za 4 predstavnice Ekološke udruge „Krka“ Knin u Napulju, Italiji. 

Opširnije...

Poziv na početnu konferenciju projekta „Think Green, Act Local“

Objavljeno: Petak, 20 Listopad 2023

Pozivamo sve da nam se pridruže na početnoj konferenciji projekta mala partnerstva KA-210-YOU, u okviru programa Erasmus+, pod nazivom „Think Green, Act Local“ koja će se održati 31. listopada, s početkom u 13 sati u Društvenom centru u Lukaru, na adresi Kod škole 38.

Opširnije...

Online anketni upitnik za mlade

Objavljeno: Utorak, 14 Studeni 2023

U sklopu Erasmus+ projekta " Think Green, Act Local", Ekološka udruga "Krka" Knin provodi anketno istraživanje o potrebama i problemima mladih s manje mogućnosti na području Šibensko-kninske županije. Sudjelovanje u istraživanju je anonimno i rezultati će se koristiti za potrebe provedbe projekta. Stoga ako ste u dobi od 15 do 30 godina i imate prebivalište na području Šibensko-kninske županije, molimo Vas da nam pomognete u prikupljanju podataka i  ispunite ovaj upitnik.

Opširnije...

Odobren projekt Mala partnerstva KA-210-YOU, Erasmus+

Objavljeno: Četvrtak, 21 Rujan 2023

Ekološkoj udruzi „Krka“ Knin odobren je projekt mala partnerstva KA-210-YOU pod nazivom „Think Green, Act Local“od strane Agencija za mobilnost i programe EU koji sufinancira  Europska unijau okviru programa Erasmus+. Provedba projekta će trajati 18 mjeseci, a odobrena su sredstva u iznosu od 60.000,00 Eura.

Opširnije...

Projekt „ Think Green, Act Local“ u sklopu Erasmus+ programa

Objavljeno: Četvrtak, 02 Studeni 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s organizacijom Noi@Europe iz Napulja, Italija započela je s provedbom projekta, mala partnerstva pod nazivom „Think Green, Act Local“ u sklopu Erasmus+ programa. Projekt sufinancira Europska unija, a odobren je od strane Agencije za mobilnost i programe Europske unije. Trajanje provedba projekta je 18 mjeseci, a započela je od 01. rujna 2023. g. te će trajati do 28. veljače 2025.g.

Opširnije...