Aktivnosti projekta "Misli globalno, djeluj ruralno!"

Objavljeno: Ponedjeljak, 15 Svi 2023

Provedba projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“ koji je financiran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u suradnji i partnerstvu s Općinom Promina napreduje odlično!

Opširnije...

Poziv za osposobljavanje za voditelja/voditeljicu projekata EU fondova

Objavljeno: Utorak, 25 Travanj 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane mlade sa područja općine Promine  da se prijave ako su zainteresirani na besplatno osposobljavanje za voditelja/voditeljicu projekata EU fondova u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“.

 

Opširnije...

Poziv na radionicu: Kako do EU sredstava

Objavljeno: Četvrtak, 13 Travanj 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja općine Promina na radionicu pod nazivom: Kako do EU fondova u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“. Radionica će se održati dana 19. travnja 2023. godine s početkom u 18:00h u Društvenom centru Promina, Lukar, Kod škole 38.

Opširnije...

Poziv na radionicu Ekološka poljoprivreda

Objavljeno: Petak, 10 Veljača 2023
Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja općine Promina na radionicu pod nazivom Ekološka poljoprivreda u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“. Radionica će se održati dana 13. veljače 2023. godine s početkom u 16:00h u Lukaru, Kod škole 38.

Opširnije...

Poziv na početnu konferenciju projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“

Objavljeno: Ponedjeljak, 16 Siječanj 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva Vas na početnu konferenciju u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“ , dana 20. siječnja 2023. godine s početkom u 16:00h u Lukaru, Kod škole 38.

Opširnije...

Misli globalno, djeluj ruralno!

Objavljeno: Ponedjeljak, 09 Siječanj 2023

Ekološka udruga „Krka“ započela je 01.01.2023. godine s provedbom projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“ u suradnji i partnerstvu s Općinom Promina .Ovim projektom želimo doprinijeti razvoju poduzetničkih vještina, zapošljavanju i samozapošljavanju, te poboljšanju kvalitete života, a sve s ciljem zadržavanja mladih u ruralnim sredinama.

Opširnije...