• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka
  • Zajedno za prirodu i okoliš

EU projekt - Ekološko-informativni centar

Ekološko-informativni centar - Živa knjižnica

Objavljeno: Srijeda, 01 Srpanj 2020
Pozivamo sve nezaposlene osobe s područja grada Knina da nam se pridruže u utorak, 07. srpnja 2020. u 12h ispred našeg „Ekološko-informativnog centra“ , Drniška 2b, kako bi zajedno sudjelovali u „Živoj knjižnici“.
„Živa knjižnica“ je dio info kampanje „Nema frke dok je Krke“, a koja se odvija u sklopu projekta „Ekološko-informativni centar“.

Opširnije...

Održane radionice "EU za sve" i "Poslovni plan"

Objavljeno: Ponedjeljak, 29 Lipanj 2020
U sklopu projekta "Ekološko-informativni centar" 16. i 17.06. održana je radionica "EU za sve", dok je 18.i 19.06. održana radionica "Poslovni plan". Na radionicama su korisnici  naučili osnove o pisanju i apliciranju projekta na EU natječaje, te su savladali osnove pisanja kvalitetnog poslovnog plana.

Opširnije...

Poziv na radionice "EU za sve" i "Poslovni plan"

Objavljeno: Petak, 12 Lipanj 2020
U sklopu projekta "Ekološko-informativni centar" počinje provedba radionica za ciljnu skupinu projekta-nezaposlene osobe sa područja grada Knina. U utorak (16.06.) i srijedu (17.06.) održava se radionica "EU za sve", dok se u četvrtak ( 18.06.) i petak (19.06.) održava radionica "Poslovni plan". Na radionicama možete naučiti više o pisanju i apliciranju projekta na EU natječaje ili kako napisati kvalitetan poslovni plan.

Opširnije...

Održana početna konferecija projekta "Ekološko-informativni centar"

Objavljeno: Petak, 22 Svi 2020
Dana 21.05.2020. u Ekološko-informativnom centru održana je početna konferencija projekta "Ekološko-informativni centar". Svrha početne konferencije bila je široj javnosti predstaviti ciljeve i aktivnosti projekta putem kojih će se povećati kompetencije i ojačati kapaciteti ciljne skupine. 

Opširnije...

Aktivnosti projekta "Ekološko-informativni centar"

Objavljeno: Utorak, 07 Travanj 2020

Pozivamo sve zainteresirane pripadnike ciljna skupine (nezaposleni, uključujući i dugotrajno nezaposlene osobe sa područja grada Knina), a u skladu sa  novonastalom situacijom vezanom uz pandemiju virusa SARS-CoV-2 i preporukama Nacionalnog stožera, da nas kontaktiraju za više informacija o aktivnostima putem niže navedenih kontakata.

Opširnije...

Projekt Ekološko-informativni centar

Objavljeno: Petak, 27 Ožujak 2020
Ekološko-informativni centar

Ekološka udruga Krka Knin započela je 6.2.2020 provedbu projekta Ekološko-informativni centar financiranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali. Trajanje projekta je 36 mjeseci, a cilj je podrška i osnaživanje nezaposlenih osoba na području grada Knina. Izvanrednoj situaciji, uzrokovanoj pojavom SARS-CoV-2 virusa, morali smo prilagoditi naše planove i aktivnosti.

Opširnije...

Donatori

                                                  Logo opcina Promina                                                                  

 

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori