Međunarodni dan mladih!

Objavljeno: Četvrtak, 10 Kolovoz 2023

Povodom Međunarodnog dana mladih koji se obilježava 12. kolovoza, Ekološka udruga "Krka" Knin održat će podjelu oslikanih platnenih vrećica u petak 11. kolovoza 2023. godine u sklopu projekta "ŠTITI BRK(3)OM".

Opširnije...

Međunarodni Dan mladih -12.08.2023.

Objavljeno: Utorak, 01 Kolovoz 2023

Opća skupština Ujedinjenih naroda u svojoj je rezoluciji prihvatila preporuku Svjetske konferencije za mlade te odlučila da će 12. kolovoza biti posvećen mladima. Tako se, počevši od 2000., Međunarodni dan mladih kontinuirano obilježava svake godine upravo na taj dan.

Opširnije...

Svjetski dan vještina mladih 15.7.2023.

Objavljeno: Petak, 14 Srpanj 2023

Važnost obilježavanja ovog dana prepoznata je zbog sve veće nezaposlenosti mladih s kojima se susreću društva u današnjem svijetu, kako razvijene tako i zemlje u razvoju. Pri završetku studija svakog mladog studenta očekuje susret s izazovnim tržištem rada koje se neprestano mijenja te postavlja sve zahtjevnije uvjete za buduće zaposlenike. Upravo zato obrazovanje i osposobljavanje postaju ključne odrednice uspjeha na tržištu rada.

Opširnije...

Podjela vrećica povodom Svjetskog dana vještina mladih

Objavljeno: Četvrtak, 13 Srpanj 2023

Povodom Svjetskog dana vještina mladih koji se obilježava 15.srpnja, Ekološka udruga "Krka" Knin održat će podjelu oslikanih platnenih vrećica u petak 14.srpnja 2023. godine u sklopu projekta "ŠTITI BRK(3)OM". Platnene vrećice dijelit će se od 11h ispred ureda Ekološke udruge "Krka" Knin u zamjenu za 7 plastičnih čepova. 

Opširnije...

Svjetski dan okoliša

Objavljeno: Nedjelja, 04 Lipanj 2023

Svjetski dan zaštite okoliša obilježava se svake godine 5. lipnja na godišnjicu održavanja Konferencije Ujedinjenih naroda u Stockholmu (1972.) posvećene okolišu, na kojoj je usvojen Program zaštite okoliša Ujedinjenih naroda (UNEP). Obilježavanjem Dana zaštite okoliša diljem svijeta, Program Ujedinjenih naroda za okoliš nastoji istaknuti glavne okolišne probleme i omogućiti svima da shvate svoju vlastitu ulogu i odgovornost u razmišljanju i djelovanju s ciljem održivog razvoja našeg okoliša.

Opširnije...

Podjela vrećica povodom Svjetskog dana pčela

Objavljeno: Ponedjeljak, 15 Svi 2023

Povodom Svjetskog dana pčela koji se obilježava 20.svibnja Ekološka udruga "Krka" Knin održat će podjelu oslikanih platnenih vrećica u petak 19.svibnja 2023. godine sklopu projekta "ŠTITI BRK(3)OM". Platnene vrećice dijelit će se od 11h ispred ureda Ekološke udruge "Krka" Knin u zamjenu za 7 plastičnih čepova.

Opširnije...