Dani otvorenih vrata udruga 2023.

Objavljeno: Srijeda, 31 Svi 2023

U sklopu jedanaeste po redu manifestacijeDani otvorenih vrata udruga 2023 koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, Ekološka udruga „Krka“ Knin organizira dva događanja. Jedna od aktivnosti je info kampanja o važnosti volontiranja i cjeloživotnog razvoja vještina, a druga je akcija prikupljanja knjiga. Događanja će se održati 1.6.23 (četvrtak) i 2.6.23. (petak), ispred ureda udruge na adresi, Tvrtkova 3, Knin, u vremenskom periodu od 11 sati do 14 sati. Pozivamo sve zainteresirane građane i širu javnost da se pridruže našim događanjima koja će se održati ispred ureda udruge, a isto tako da posjete naš štand na Sajmu udruga 2023. koji će se održati 1.6.23 (četvrtak) u periodu  od 17 do 19 sati na glavnom gradskom trgu Ante Starčevića. Sajam udruga 2023. organizira udruga ZvoniMir, Knin.

Opširnije...

Poziv na radionicu: Kako do EU sredstava

Objavljeno: Srijeda, 03 Svi 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja općine Promina na radionicu pod nazivom: Kako do EU fondova u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“. Radionica će se održati dana 8. svibnja 2023. godine s početkom u 18:00h u Društvenom centru Promina, Lukar, Kod škole 38.

Opširnije...

Hrvatska volontira – Mali doprinos za veliki utjecaj!

Objavljeno: Ponedjeljak, 15 Svi 2023

U sklopu 13. po redu nacionalne manifestacije Hrvatska volontira  Ekološka udruga „Krka“ Knin organizira dvodnevnu akciju prikupljanja igračaka pod nazivom „Sudjeluj i ponovnu uporabu pokreni!“. Akcije će se održati 18.5.23. (Četvrtak) i 19.5.23. (Petak) ispred ureda udruge na adresi, Tvrkova 3, Knin, u vremenskom periodu od 11 do 14 sati.

Opširnije...

Poziv na radionicu o društvenom poduzetništvu

Objavljeno: Četvrtak, 08 Prosinac 2022
Tvrtka MARUNUŠA j.d.o.o., čiji je osnivač Ekološka udruga "Krka" Knin,  poziva sve zainteresirane na predavanje „Zašto je važno društveno poduzetništvo“ koje će se održati 9.12.2022. (petak) u Ekološko-informativnom centru (Drniška cesta 2/b, Knin), s početkom u 10:30 sati. 

Opširnije...

Poziv na radionicu: Poslovno planiranje

Objavljeno: Utorak, 09 Svi 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja općine Promina na radionicu pod nazivom: Poslovno planiranje u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“. Radionica će se održati dana 15. svibnja 2023. godine s početkom u 18:00h u Društvenom centru Promina, Lukar, Kod škole 38.

Opširnije...

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar