Budimo aktivni i dalje!

Objavljeno: Četvrtak, 25 Svi 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Gradom Drnišom  započela je s provedbom projekta „Budimo aktivni i dalje!“ zbog velike potrebe da se javnost informira, obrazuje i aktivnije uključi u proces zaštite okoliša. Projekt će se provoditi na području grada Drniša,  a sufinanciran je sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost  i Grada Drniša.

Opširnije...

"Budimo aktivni!" se približava kraju

Objavljeno: Srijeda, 05 Travanj 2023
Ekološka udruga „Krka“ Knin završava s provedbom projekta „Budimo aktivni!“. Projekt se provodio od rujna 2022. na području grada Knina a sufinanciran je sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinskovitost  i Grada Knina.

Opširnije...

Budimo aktivni - edukativni film

Objavljeno: Četvrtak, 30 Ožujak 2023

Edukativni film sa uputama i primjerima odvajanja otpada. Nadamo se da dajemo doprinos zaštiti okoliša, razvoju demokratskog društva te stvaranju aktivnog građanstva. Potičemo veće uključivanje javnosti u politike i prakse zaštite okoliša.

Čuvajmo okoliš zajedno!

Opširnije...

Budimo aktivni !

Objavljeno: Četvrtak, 01 Prosinac 2022

Projekt "Budimo aktivni!" se zahuktava. Do sada je u sklopu projekta izrađena edukativna brošura te je postavljen info pult u prostorije gradske tvrtke "Čistoća i zelenilo" d.o.o. 

Opširnije...

Budimo aktivni!

Objavljeno: Utorak, 20 Rujan 2022
Ekološka udruga „Krka“ Knin započela je s provedbom projekta „Budimo aktivni!“ zbog velike potrebe da se javnost informira, obrazuje i aktivnije uključi u proces zaštite okoliša. Projekt će se provoditi tijekom 8 mjeseci na području grada Knina a sufinanciran je sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinskovitost  i Grada Knina.

Opširnije...