Aktivnosti projekta "Budimo aktivni i dalje"

Objavljeno: Petak, 01 Prosinac 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Gradom Drnišom  nastavlja s provedbom projekta „Budimo aktivni i dalje!“ zbog velike potrebe da se javnost informira, obrazuje i aktivnije uključi u proces zaštite okoliša. Tijekom studenoga 2023. održali smo tri  ekološke radionice o zaštiti okoliša s naglaskom upoznavanja građana s Aarhuškom konvencijom i Zakonom o zaštiti okoliša,  te važnosti očuvanja okoliša i  odvajanju otpada s primjerima dobre prakse.

Opširnije...

Poziv - Info pult i ekološka radionica

Objavljeno: Četvrtak, 16 Studeni 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Gradom Drnišom  nastavlja s provedbom projekta „Budimo aktivni i dalje!“ zbog velike potrebe da se javnost informira, obrazuje i aktivnije uključi u proces zaštite okoliša. Pozivamo građane grada Drniša i okolice da nas posjete dana 22.11., 28.11. i dana 30.11. od 10 h do 11 h u Drnišu ( gradski trg Poljana ) na Info pultu putem kojeg ćemo  organizirat akcije informiranja građana o važnosti uključivanja u proces zaštite okoliša i gospodarenja otpadom. 

Opširnije...

Budimo aktivni i dalje-održan Info pult i akcija podjele vrećica

Objavljeno: Četvrtak, 19 Listopad 2023

Dana 18.10. 2023. u Drnišu održana je akcija informiranja građana o projektu putem info pulta te i akcija  podjele platnenih vrećica građanima u sklopu projekta " Budimo aktivni i dalje!". Posjetitelji su besplatno preuzeli platnene vrećice, edukativne brošure i priručnike „Budimo aktivni“, izrađene u okviru projektnih aktivnosti.

Opširnije...

Budimo aktivni i dalje!!

Objavljeno: Petak, 13 Listopad 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Gradom Drnišom  nastavlja s provedbom projekta „Budimo aktivni i dalje!“ zbog velike potrebe da se javnost informira, obrazuje i aktivnije uključi u proces zaštite okoliša. Projekt  se provoditi na području grada Drniša,  a sufinanciran je sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost  i Grada Drniša.

Opširnije...

Budimo aktivni i dalje!

Objavljeno: Četvrtak, 25 Svi 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Gradom Drnišom  započela je s provedbom projekta „Budimo aktivni i dalje!“ zbog velike potrebe da se javnost informira, obrazuje i aktivnije uključi u proces zaštite okoliša. Projekt će se provoditi na području grada Drniša,  a sufinanciran je sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost  i Grada Drniša.

Opširnije...

"Budimo aktivni!" se približava kraju

Objavljeno: Srijeda, 05 Travanj 2023
Ekološka udruga „Krka“ Knin završava s provedbom projekta „Budimo aktivni!“. Projekt se provodio od rujna 2022. na području grada Knina a sufinanciran je sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinskovitost  i Grada Knina.

Opširnije...