Kampanja Zagrebačke pivovare: Čuvaj, pazi, ne bacaj!

Objavljeno: Srijeda, 02 Lipanj 2021

Ožujsko pivo je u suradnji s ekološki osviještenim klubovima i udrugama krenulo s akcijama čišćenja ilegalnih deponija diljem Hrvatske. Naime u sklopu svoje velike aktualne društveno odgovorne kampanje "Čuvaj, pazi, ne bacaj!" Žuja planira očistiti 15 ilegalnih odlagališta otpada i ukazati na velik broj ilegalnih odlagališta otpada u Hrvatskoj.

Cilj Žujine kampanje 'Čuvaj, pazi, ne bacaj!' jest podići svijest građana o tome koliko je važno pravilno zbrinjavati otpad. Jer on polako guši i sve više zagađuje našu okolinu, pogotovo naše vode, a kroz hranu i vodu zagađenje u konačnici šteti našem zdravlju.

Više informacija o novoj kampanji dostupno je na stranicama kampanje "Čuvaj, pazi, ne bacaj!".

Ekološka udruga „Krka“ Knin je jedna od udruga koja se priključila ovoj hvalevrijednoj akciji te će u sklopu kampanje organizirati dvije akcije čišćenja okoliša na području Općine Promina. Prva akcija će se održati 5.6.2021. u mjestu Suknovci, Općina Promina s početkom u 10 sati u suradnji sa Općinom Promina i Eko Promina d.o.o.

Cilj nam je osim čišćenja navedene lokacije da djelujemo i na svijest neodgovornih pojedinaca da prestanu zagađivati prirodu.

Suknovci Promina ilegalna deponija

Hvala svima koji će se priključiti kampanji i hvala svima koji čuvaju naš okoliš. 🌎💚🧹♻️