U zdravom okolišu zdrav život

Objavljeno: Srijeda, 21 Ožujak 2012

Udruga "Krka" provodi  projekt " U zdravom okolišu zdrav život" koje financiraju Ministarstvo zaštite prirode i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost". 

Projektom  doprinosimo rješavanju  problema i podižemo svijest građana vezano za  zaštitu okoliša i gospodarenja otpadom na području grada Knina i Šibensko-kninske Županije. Putem  prezentacija ( zaštita okoliša, odvojeno prikupljanje otpada, kompostiranje, nevladine udruge i  volonterizam ), akcija čišćenja,  tiskanja i raspodjele  promotivnih, edukativnih brošura, emisije Eko kutak na radio Krka Knin, usluge Zeleni telefon,  promocija upotrebe i raspodjele platnenih vrećica, izložbi ekoloških fotografija    promoviramo   važnost očuvanja okoliša, potičemo građane grada Knina i Šibensko kninske županije  na aktivnije sudjelovanje u zaštiti okoliša i gospodarenja otpadom sukladno Hrvatskom i EU zakonodavstvu.

Pozivamo zainteresirane građane da nam se jave ukoliko su zainteresirani za sudjelovanje na ekološkim prezentacijama i radionicama koje će se održati u travnju i svibnju 2012.g. u prostorijama Ekološko informatiovnog centra u Kninu. Svaki sudionik na poklon će dobiti platnenu vrećicu.

Prijave slati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.