Postavljeni elementi "Poučno-edukativne staze Krka"

Objavljeno: Petak, 30 Lipanj 2017

Na natječaju Zeleni pojas koji INA – Industrija nafte provodi od 2014. godine, od četiri nominirana projekta, glasovima fanova Inine Facebook stranice kao pobjednički izabran je projekt „Poučno-edukativna staza Krka“.Volonteri udruge i djelatnici tijekom mjeseca svibnja uredili su teren obale rijeke Krke za potrebe postavljanja staze. Nakon uređenja terena postavljena je edukativna ploča o rijeci Krki, klupe i stolovi, koševi za smeće te mini Zeleni otok, te je staza dostupna građanima na korištenje.U sklopu projekta održana je i radionica za djecu na temu zaštite okoliša i prirode. Djeca su saznala nove informacije o rijeci Krki, a poseban naglasak stavljen  je na biljni i životinjski svijet rijeke Krke.Više informacija o projektu Zeleni pojas potražite na web stranici: www.ina.hr/zelenipojas.

Početak projekta "Poučno-edukativna staza Krka"

Objavljeno: Četvrtak, 20 Listopad 2016

Na natječaju Zeleni pojas koji INA provodi od 2014. godine, od četiri nominirana projekta, glasovima fanova Inine Facebook stranice kao pobjednički izabran je projekt „Poučno-edukativna staza Krka“.Kroz projektne aktivnosti uredit će se dio obale rijeke Krke. Postavit će se poučno-edukativna ploča, klupe i stolovi, koševi za smeće i mini Zeleni otok.

Opširnije...

Poziv na radionicu u sklopu projekta "Poučno-edukativna staza Krka"

Objavljeno: Utorak, 27 Lipanj 2017

U sklopu projekta „Poučno-edukativna staza Krka“ koji je glasovima fanova Inine Facebook stranice a u sklopu natječaja Zeleni pojas izabran kao pobjednički,  u srijedu, 28.lipnja u 18h održat će se radionica za djecu na temu zaštite okoliša i prirode. Djeci će se  govoriti o samoj rijeci Krki te o biljnom i životinjskom svijetu koje živi u i pored rijeke, s posebnim naglaskom na zaštićene vrste. Stoga pozivamo sve zainteresirane roditelje i djecu da nas posjete u Ekološko-informativnom centru, Drniška 2b.Projekt je realiziran u suradnji s Inom – Industrijom nafte preko natječaja za  sufinanciranje ekoloških projekata Zeleni pojas.