Poziv na radionicu o ljekovitom bilju-Zajedno do poduzetništva!

Objavljeno: Ponedjeljak, 23 Ožujak 2015

Udruga mladih „Mladi u EU“ zajedno sa svojim partnerima „CEDRA Split“ i Ekološkom udrugom „Krka“  će organizirati dvije radionice iz područja socijalnog i zelenog poduzetništva i sakupljanja, uzgoja i prerade ljekovitog bilja, a sve u sklopu projekta „ZAJEDNO do poduzetništva“.Na radionice su pozvane sve mlade nezaposlene osobe 18-29 godina starosti koje su zainteresirane završiti program osposobljavanja za poslove uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog bilja na Pučkom otvorenom učilištu Knin.

Program osposobljavanja bit će financiran iz sredstava projekta za 5 mladih nezaposlenih osoba. Osobe koje budu izabrane za program osposobljavanja moraju prethodno sudjelovati na obje radionice.

Prva radionica održat će se 31.3.2015. u 11 sati u prostoru Hrvatske gospodarske komore u Kninu (Zvonimirova 36) gdje ćemo upoznati mlade s primjerima zelenog poduzetništva i konceptom razrade poduzetničkog plana i programa.

Druga radionica održat će se 3.4.2015. u 11 sati u prostoru ekološko-informativnog centra (Drniška b.b.) na teme sakupljanja, uzgoja i prerade ljekovitog bilja.

Prijave zaprimamo do 30.3.2015. na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili telefon 091/788-6359. Potrebno je navesti ime i prezime, broj mobitela i/ili e-mail i adresu stanovanja.

Cilj navedenog projekta je putem educiranja i informiranja mladih ljudi s područja Šibensko-kninske županije o zelenom poduzetništvu i samozapošljavanju te kroz aktivnosti projekta usmjeravati i poticati mlade na aktivno bavljenje zelenim poduzetništvom sa ciljem smanjenja stope nezaposlenosti mladih. Projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.