Završena provedba projekta solidarnosti

Objavljeno: Ponedjeljak, 08 Siječanj 2024

Završena je provedba projekta solidarnosti „Štiti BRK(3)OM“  koji je trajao 12 mjeseci, od siječnja 2023. do prosinca 2023. Projekt je odobren od strane Agencije za mobilnost i programe EU koji se sufinancira sredstvima Europske unije u okviru programa Europskih snaga solidarnosti.

Projekt je provodilo 5 mladih volontera na području grada Knina s ciljem informiranja stanovništva i podizanja svijesti o važnosti zaštite prirode i okoliša. Tijekom provedbe projekta volonterima je mentor pružao osobnu podršku i pomagao u procesu učenja. Volonteri su sudjelovanjem u ovom projektu stekli nova znanja, vještine i kompetencije koje su dokumentirali u Youthpass potvrdi.Nositelj projekta je Ekološka udruga „Krka“ Knin koja je tijekom provedbe projekta kontinuirano pružala potrebnu podršku volonterima kako bi što kvalitetnije proveli planirane aktivnosti i ostvarili ciljeve.

Više o rezultatima projekta i volonterskom iskustvu možete pronaći u projektnoj brošuri s rezultatima projekta koju možete pogledati OVDJE. 

Ovim putem želimo se zahvaliti svima na podršci i sudjelovanju u projektnim aktivnostima te vas pozivamo da i dalje prikupljate plastične čepove, čuvate okoliš i prirodu te širite solidarnosti.


Ako i vi želite sudjelovati u sličnim projektima, informiraj  te se na sljedećim linkovima:

 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge „Krka“ Knin i Europska komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze