Online anketni upitnik za mlade

Objavljeno: Utorak, 14 Studeni 2023

U sklopu Erasmus+ projekta " Think Green, Act Local", Ekološka udruga "Krka" Knin provodi anketno istraživanje o potrebama i problemima mladih s manje mogućnosti na području Šibensko-kninske županije. Sudjelovanje u istraživanju je anonimno i rezultati će se koristiti za potrebe provedbe projekta. Stoga ako ste u dobi od 15 do 30 godina i imate prebivalište na području Šibensko-kninske županije, molimo Vas da nam pomognete u prikupljanju podataka i  ispunite ovaj upitnik.

Projekt, mala partnerstva " Think Green, Act Local" provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s talijanskom organizacijom „Noi@Europe“ iz Napulja, a sufinanciran je sredstvima Europske unije u okviru Erasmus+ programa.

*Mladi s manje mogućnosti su, prema Europskoj komisiji, definirani kao skupina mladih koji zbog određenih prepreka (siromaštvo, prometna izoliranost mjesta u kojem žive, intelektualne sposobnosti, odrastanje bez roditelja, zdravstveni problemi i sl.) ne mogu ostvariti svoje potencijale i u nepovoljnom su položaju u usporedbi s vršnjacima jer se suočavaju s jednom ili više prepreka i čimbenika koji ih isključuju.         

Molimo sve mlade u dobi od 15 do 30 godina da izdvoje malo vremena i popune anketni upitnik. 

Poveznica na upoitnik nalazi se OVDJE