Sajam razmjene predmeta i ekološka radionica

Objavljeno: Utorak, 21 Veljača 2023

Pozivamo sve zainteresirane građane grada Knina  da nam se pridruže na Sajmu razmjene predmeta i edukativnoj ekološkoj radionici o mjerama sprječavanja nastanka otpada, odvojenog sakupljanja komunalnog otpada i njegove obrade. sajam će se održati 25.2.2023. (subota) s početkom u 11 sati u prostoru Informacijsko- inovacijskog inkubatora  3i, na adresi Sinjska ulica 10, Knin.

Program ćemo započeti ekološkom radionicom, nakon čega će se organizirati sajam razmjene predmeta koji će trajati do 17 h.

Svrha održavanja radionice je edukacija građana o mjerama sprječavanja nastanka otpada, odvojenog sakupljanja komunalnog otpada i njegove obrade. Radionice će imati teoretski i praktični dio. U teoretskom dijelu će se održati prezentacija o navedenoj temi, a u praktičnom dijelu sudionici će se na kreativna način upoznati s važnosti recikliranja i ponovne upotrebe materijala. Izrađene predmete sudionici će dobiti na poklon.

Nakon održane radionice započet će Sajam razmjene predmeta na kojem možete sudjelovati kao izlagači i besplatno razmjenjivati korištene predmete za druge predmete (odjeću, knjige, igračake i sl.) Svrha održavanja sajma razmjene je razvijanje svijesti kod građana o važnosti kruženja predmeta, odnosno o važnosti sprječavanja nastanka otpada i ponovne uporabe.

Sva događanja se odvijaju pod pokroviteljstvom Grada Knina u suradnji s Ekološkom udrugom „Krka“ Knin te Vas najljepše molimo da svoj interes za izlaganje na sajmu razmjene te  dolazak na radionicu potvrdite na:    
telefon: 022/664-608             
ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kako bi što kvalitetnije organizirali događanja.

Bilo da ste izlagač ili posjetitelj pridružite se ovim događanjima kako bi zajedno dali doprinos očuvanju okoliša.

Svi izlagači, ali i posjetitelji na poklon će dobiti platnenu vrećicu.

Radujemo se vašem dolasku!

HVALA VAM NA DOPRINOSU U ZAŠTITI OKOLIŠA!

Događanja se održavaju u sklopu projekta o mjerama sprječavanja nastanka otpada, odvojenog sakupljanja komunalnog otpada i njegove obrade koji provodi Grad Knin, a sufinanciran je  sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar