Početak rada Društvenog centra Promina

Objavljeno: Srijeda, 02 Prosinac 2020

Nakon adaptacije stare škole u Lukaru koja je završena krajem studenoga Ekološka udruga „Krka“ krenula je s opremanjem budućeg Društvenog centra Promina te uređivanjem sedme po redu Eko knjižnice igračaka koja će se nalaziti u istoimenom centru.

Prva aktivnost pod nazivom Info kampanja „Naš društveni centar Promina“ održat će ispred istoimenog centra dana 7. 12. 2020. s početkom u 11 sati kako bi informirali građane o aktivnostima projekta i rada Društvenog centra Promina.Tijekom prosinca 2020.g. održat će se i druge aktivnosti: Otvaranje eko knjižnice igračaka, radionica „Aktivna zajednica“ i filmska večer uz prikazivanje promotivnih filmova o ekologiji i radu Ekološke udruge. Navedene aktivnosti i termini održavanja  istih se nalaze u priloženom kalendaru događanja.

Stoga pozivano građane ako su zainteresirani za neke od aktivnosti iz kalendara događanja da se prijave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na tel 099 641 3225. Prijave su obvezne zbog ograničenog broja sudjelovanje propisanim epidemiološkim preporukama zbog pandemije virusa SARS-CoV-2. Također pozivano sve građane da i ubuduće prate objave na našim web stranicama www.eu-krka-knin.hr i Facebook stranici Ekološke udruge jer ćemo za svaki mjesec objaviti kalendar događanja te napominjemo da će Centar i Eko knjižnica biti otvoreni svakodnevno (od ponedjeljka do petka) od 8 do 16 h.

Sve navedene aktivnosti dio su projekta „Društveni centar Promina“ (UP. 04.2.1.07.0029) koji sufinancira Europski socijalni fond, odobrenog u sklopu poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Nositelj projekta je Ekološka udruga „Krka“ Knin, a partneri su Općina Promina i Veleučilište Marko Marulić Knin. Vrijednost projekta je 1.800.680,00 kn, a trajanje provedbe projekta je  24 mjeseca od svibnja 2020. do svibnja 2022.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice