Poziv na radionicu „Aktivna zajednica“ u sklopu projekta DC Promina

Objavljeno: Ponedjeljak, 07 Prosinac 2020

Ekološka udruga „Krka“ Knin održat će dvodnevnu radionicu „Aktivna zajednica“ u sklopu projekta „Društveni centar Promina“. Radionica će se održati 10. i 11. 12. 2020. od 9:00 - 17:00 sati u prostorijama Centra, Kod škole 38, Lukar. Radionicu će provesti vanjski stručni suradnici.
U prilogu se nalazi program radionice.

Cilj navedene radionice je potaknuti lokalno stanovništvo na aktivizam u svojoj zajednici kroz uključenje u rad OCD-a i sudjelovanjem u humanitarnim akcijama.

Pozivamo sve zainteresirane građane da potvrde svoje sudjelovanje do 9.12.2020. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel 099 641 32 25. Prijave su obvezne zbog ograničenog broja sudionika, a u skladu sa propisanim epidemiološkim preporukama.

Napomena: Radionica će se održati u skladu sa preporukama Nacionalnog stožera vezanim uz pandemiju virusa SARS-CoV-2.

Projekt „Društveni centar Promina“ od 29.5.2020. provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice