OTVORENO - Društveni centar Promina :)

Objavljeno: Ponedjeljak, 07 Prosinac 2020

Nakon završene adaptacije i opremanja "Stare škole" u Lukaru dana 7.12..2020. otvoren je Društveni centar Promina na adresi: Kod škole 38, Lukar.

U sklopu otvaranja, ispred Društvenog centra Promina, održana je Info kampanja „Naš društveni centar Promina“. Stanovnici sa područja Općine Promina i lokalnih mjesta upoznati su sa aktivnostima Centra i načinom korištenja usluga te su preuzeli promotivne materijale.

Ovom info kampanjom Društveni centar je započeo sa svojim radom i provođenjem planiranih aktivnosti te su posjetitelji imali mogućnost vidjeti obnovljene prostorije centra. Svaki mjesec u Centru će se održavati brojne korisne aktivnosti o čemu će javnost na vrijeme biti obavještena putem objave mjesečnih kalendara događanja. Pozivamo zainteresiranu javnost na suradnju.

Otvaranje centra Info kampanja 2020 12 07

Projekt „Društveni centar Promina“  provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice