Okrugli stol - poziv - DC Promina

Objavljeno: Ponedjeljak, 15 Veljača 2021

Ekološka udruga „Krka“ Knin održat će okrugli stol u sklopu projekta „Društveni centar Promina“, dana 17. veljače 2021. s početkom u 12:00 sati u Društvenom centru Promina, kod Škole 38 u Lukaru.

Svrha održavanja okruglog stola je aktivno uključivanje građana u proces izrade Strategije sudjelovanja građana u procesu upravljanja prostorima u javnom vlasništvu. Na okruglom će se mapirati potrebe i potencijali u lokalnoj zajednici od strane građana koji će se koristiti u izradi Strategije.

roundtableStoga pozivamo sve zainteresirane građane da nam se pridruže na okruglom stolu te potvrde svoje sudjelovanje na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel: 099 641 32 25.

Prijave su obvezne zbog ograničenog broja sudjelovanje propisanim epidemiološkim preporukama zbog pandemije virusa SARS-CoV-2.

 

Projekt „Društveni centar Promina“  provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fondaa njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice