Poziv na radionicu "Osnažimo OCD-e", DC Promina, Lukar

Objavljeno: Srijeda, 17 Ožujak 2021

Pozivamo predstavnike organizacija civilnoga društva Šibensko-kninske županije na sudjelovanje na dvodnevnoj radionici „Osnažimo OCD-e“ u DC Promina u Lukaru. Ekološka udruga „Krka“ Knin organizirat će dvodnevnu radionicu u sklopu projekta „Društveni centar Promina“ (UP. 04.2.1.07.0029). Radionica će se održati 22.3. i 23.3.2021. od 9:00 - 17:00 sati u prostorijama DC Promina, Kod škole 38, Lukar. Na poveznici možete pogledati program radionice. Radionicu će provesti dva vanjska stručnjaka.

Radionica je namijenjena predstavnicima organizacija civilnoga društva s područja Šibensko-kninske županije. Na radionici je moguće sudjelovanje po 2 predstavnika jedne organizacije. Cilj navedene radionice je povećati kapacitete lokalnih OCD-e kroz unaprjeđenje upravljanja i vođenja organizacija u skladu sa zakonima i propisima.

Pozivamo sve zainteresirane predstavnike organizacija civilnog društva da potvrde svoje sudjelovanje na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel: 099 641 3225. Prijave su obvezne zbog ograničenja broja sudionika propisanim epidemiološkim preporukama zbog pandemije virusa SARS-CoV-2.

Napomena: Radionica će se održati u skladu sa preporukama i mjerama Nacionalnog stožera vezanom uz pandemiju virusa SARS-CoV-2.

 

Projekt „Društveni centar Promina“  provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fondaa njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Sadržaj objave i video materijala je isključiva odgovornost Ekološke udruge Krka Knin.

lenta ESF kockice