Okrugli stol „Razvoj usluga za nezaposlene osobe“

Objavljeno: Petak, 22 Travanj 2022

 

POZIV

Pozivamo lokalne dionike tržišta rada s područja grada Knina da nam se pridruže dana 26. travnja 2022. s početkom u 11:00 h u dvorani Studentskog doma „Fra Lujo Marun“ (Knin, Ulica Kralja Petra Krešimira IV br.22) na održavanju okruglog stola „Razvoj usluga za nezaposlene osobe“.

Okrugli stol održava se u okviru projekta „Ekološko-informativni centar“

Round tableCilj okruglog stola je unaprjeđenje usluga za nezaposlene osobe među lokalnim dionicima tržišta rada s područja grada Knina. Zanima nas kako poboljšati usluge namijenjene nezaposlenima kroz suradnju, inovativne izvaninstitucionalne usluge te dinamičan i suvremen pristup nezaposlenim osobama.

Pozivamo sve zainteresirane da potvrde svoje sudjelovanje do 25. travnja 2022. na neku od navedenih e-mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Projekt „Ekološko-informativni centar" (UP.02.1.2.01.0021) provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice