Ne(e)tWORK projekt iznjedrio je još 2 diplome i jednu vozačku dozvolu!

Objavljeno: Utorak, 25 Travanj 2023

Ovoga proljeća dobili smo:

*Pomoćnu kuharicu

*Turističkog vodiča

*Vozačicu vozila B kategorije

Uz već dosada zaslužene diplome prve grupe polaznika: za WEB dizajnericu, suradnicu u pripremi i provedbi EU projekata, računalnu operaterku i 3 vozačke dozvole - do srpnja će još 3 mlade osobe steći svoje nove kvalifikacije i vrijedna uvjerenja za osposobljavanja.

Donedavno neaktivne i nezaposlene osobe s tim javnim ispravama približit će se tržištu rada i ozbiljno konkurirati u različitim poslovima.

Kroz Ne(e)tWORK projekt stekli su i mnoge druge meke vještine za poboljšanje komunikacijskih sposobnosti, kreativnosti, pisanja životopisa, asertivnosti, poduzetništva i jačanja vlastitih kapaciteta.

Osim stručno vođenog mentorstva i savjetovanja projektnog tima, 12 mladih osoba stjecalo je znanja i vještine na radionicama i uz sportske aktivnosti poput odbojke i jahanja. U zdravom i podupirućem okruženju svatko je mogao iskušati vlastite kapacitete i usuditi se izići iz zone komfora te zakoračiti novim stazama izazova. NEET-ovci su tako doslovno bili na konju! I sada će uz radost i entuzijazam odjahati u nove pobjede. Neki od njih već su pronašli poslove a s obzirom na to da se bliži sezona – bit će zasigurno još radnih mjesta i zapošljavanja.

Do ljeta će još troje kandidata steći svoja uvjerenja o osposobljavanjima, o čemu ćemo na završnoj konferenciji s radošću izvijestiti javnost.

Zahvaljujući programu „Pronađi me“ i Europskom socijalnom fondu, Ekološka udruga „Krka“ Knin od 12.7.2021. do 12.7.2023. provodi Ne(e)tWORK projekt čiji je cilj besplatno educirati, ojačati i zaposliti mlade neaktivne osobe od 18 i 29 godina.  

 

Sve aktivnosti organizirane su u sklopu Projekta „Ne(e)tWORK“ (UP.01.2.0.04.0006) sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Odobren je u okviru poziva "Pronađi me!", a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

 

lenta ESF kockice