U završnici Ne(e)tWORK projekta kandidati pronalaze poslove!

Objavljeno: Četvrtak, 15 Lipanj 2023

Nakon uspješno odrađenih aktivacija, savjetovanja, mentorstava, radionica i edukacija za 12-ero korisnika Ne(e)tWORK projekta, sada se intenziviralo njihovo zapošljavanje.

Polaznici su stekli slijedeća uvjerenja i javne isprave za:

 - Suradnik u pripremi i provedbi EU projekata

 - WEB dizajner

 - Računalni operater

 - Pomoćni kuhar

 - Asistent u pripremi i provedbi projekata

 - Turistički vodič

 - Vozačke dozvole za vozilo B kategorije

Ojačani nizom novih vještina, kompetencija i znanja većina kandidata se zaposlilo na različitim radnim mjestima ili se  odlučilo  nastaviti educirati za dodatne vještine.

Iznimno zadovoljni pruženom prilikom, korisnici projekta iznijeli su svoje dojmove:

„Projekt Ne(e)tWORK Ekološke udruge „Krka“ Knin pružio mi je priliku da steknem nova znanja, vještine i steknem zvanje Asistentica za upravljanje projektima. Novim znanjima mogu konkurirati na tržištu rada te će mi pomoći prilikom zapošljavanja. Pomoću radionica sam poboljšala svoje komunikacijske vještine i naučila ponešto o poduzetništvu.“  Ivana

Projekt Ne(e)tWORK mi je značio puno jer mi je pomogao da se koordiniram, kako što da uradim i da imam motiva za daljnjim obrazovanjem. Kada sam krenuo u projekt nisam imao velika očekivanja, ali se ispostavilo da je projekt pun pogodak i više od pomoći. Projekt Ne(e)tWORK je napravio veliki pomak u mojoj potrazi za poslom i edukacijom, što zbog odlične koordinacije svega toga, ali ponajviše zbog stvarno dragih osoba koje su mi pomogle u svemu tome i koje su mi omogućile da budem dio ovog velikog projekta.“  Ante

Podsjećamo, putem natječaja „Pronađi me“, Europskog socijalnog fonda Ekološka udruga „Krka“ Knin od 12.7.2021. do 12.7.2023. provodi Projekt Ne(e)tWORK (UP.01.2.0.04.0006) čiji je cilj besplatno educirati, ojačati te zaposliti mlade neaktivne osobe od 18 do 29 godina. 

 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.