Obavijest - Ne(e)tWORK

Objavljeno: Srijeda, 18 Kolovoz 2021

Poštovani sugrađani,

Želimo Vas obavijestiti da je na području Šibensko-kninske županije u tijeku još jedan projekt pod nazivom Ne(e)tWORK, kojega provodi Ekološka udruga „Krka” Knin.

Namijenjen je mladim osobama u dobi od 18 do 29 godina, koje su nezaposlene, neaktivne i trenutačno se ne obrazuju, ne educiraju niti su u evidenciji Zavoda za zapošljavanje (imaju NEET status – not in Employment, Education or Training).

U iduće dvije godine omogućit će im se besplatno sudjelovanje na verificiranim programima obrazovanja, radionicama „mekih“ vještina te će im se osigurati usluga mentorstva (CISOK, psiholog karijere, osobni planovi, savjetovanja...). Cilj je, najmanje 12-ero neaktivnih mladih obrazovati, osnažiti, približiti tržištu rada te u konačnici sretno zaposliti!

Projekt se provodi od 12.7.2021. do 12.7.2023. u cijeloj Šibensko-kninskoj županiji u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područni ured Šibenik te sa Centrom za socijalnu skrb Knin.

Više detalja na Ne(e)tWORK.

Ovim putem pozivamo sve mlade od 18 do 29 godina, koji su nezaposleni, neaktivni i trenutačno se ne obrazuju, niti su u evidenciji Zavoda za zapošljavanje - da se jave Ekološkoj udruzi „Krka” Knin. Ondje će dobiti besplatnu pomoć i edukaciju u skladu s njihovim potrebama i mogućnostima udruge.

Javiti se na e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ili nazovite na telefon: 022 664 608.

Vaš Ne(e)tWORK tim!

 

Projekt „Ne(e)tWORK“ (UP.01.2.0.04.0006) provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Odobren je u okviru poziva "Pronađi me!", a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice