Poziv na početnu konferenciju projekta Ne(e)tWORK

Objavljeno: Utorak, 31 Kolovoz 2021

Pozivamo Vas na početnu konferenciju i ugodno druženje na čistom zraku uz svježinu i zelenilo rijeke Krke 2.9.2021. u 11 sati, u prostorijama Ekološko-informativnog centra Krka, na adresi Drniška cesta 2/b.

Ekološka udruga „Krka” Knin u iduće dvije godine provodit će još jedan vrlo vrijedan projekt pod nazivom Ne(e)tWORK (kodni broj UP.01.2.0.04.0006). Namijenjen je mladim osobama u dobi od 18 do 29 godina koje su nezaposlene, neaktivne i trenutačno se ne obrazuju, ne educiraju niti su u evidenciji Zavoda za zapošljavanje (imaju NEET status – not in Employment, Education or Training).

Projekt Ne(e)tWORK  vrijedan je 1.598.100,00 kuna i financiran je iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020, a dio je velikog pozivnog natječaja „Pronađi me!” - za provedbene aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu, za kojega je u cijeloj Hrvatskoj osigurano čak 50 milijuna kuna!

Ekološka udruga „Krka” Knin kroz projekt Ne(e)tWORK planira NEET-ovcima omogućiti sudjelovanje na brojnim verificiranim programima obrazovanja, radionicama „mekih“ vještina te im osigurati uslugu mentorstva (CISOK, psiholog karijere, osobni planovi, savjetovanja...).

Cilj je, najmanje 12-ero neaktivnih mladih obrazovati, osnažiti, približiti tržištu rada te u konačnici sretno zaposliti!

Projekt će se provoditi u cijeloj Šibensko-kninskoj županiji i to u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područni ured Šibenik te s Centrom za socijalnu skrb Knin.

Za više informacija stojimo Vam na raspolaganju. Javiti se na e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazovite na telefon: 022 664 608. Više detalja na Ne(e)tWORK.

Očekujemo Vas s veseljem, Vaš Ne(e)tWORK tim!

 

 

Projekt „Ne(e)tWORK“ (UP.01.2.0.04.0006) provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Odobren je u okviru poziva "Pronađi me!", a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice