Održana početna konferencija - Pomozimo danas za bolje sutra II

Objavljeno: Petak, 02 Srpanj 2021

U Kninu je dana 30. 6. 2021. u prostorijama Ekološko-informativnog centra, Drniška cesta 2/b održana početna konferencija projekta "Pomozimo danas za bolje sutra II". Nositelj projekta je Ekološka udruga „Krka“ Knin, a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje područni ured Šibenik, Centar za socijalnu skrb Šibenik i Centar za socijalnu skrb Knin.

Vrijednost projekta je 927.800,00 kuna, a sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Zazeli II Pocetna konferencija Eko Krka KninSvrha početne konferencije bila je informiranje javnosti o ciljevima i planiranim aktivnostima na projektu. Projektom „Pomozimo danas za bolje sutra II“ u trajanju od 18 mjeseci, omogućit će se zapošljavanje 10 žena, pripadnica ciljane skupine, koje će pružati uslugu pomoć u kući za 60 starih i /ili nemoćnih osoba s područja Grada Knina, grada Šibenika, općine Bilice te okolnih naselja.

Također će se ženama zaposlenim kroz projekt omogućiti dodatno obrazovanje/osposobljavanje kako bi im se povećala konkurentnost na tržištu rada po završetku projekta.

Prisutne je na samom početku pozdravila voditeljica projekta, a zatim su vanjski stručni suradnici predstavili aktivnosti i ciljeve projekta. Sudionici početne konferencije razmijenili su svoja iskustva vezana za program Zaželi. Novinarka Radio Knina informirala je slušatelje o projektu i Programu zapošljavanja žena Zaželi - faza II. Po završetku je posluženo osvježenje uz koje je nastavljeno druženje u ugodnom okruženju.

 

Početna konferencija je organizirana u sklopu projekta „Pomozimo danas za bolje sutra II“ (UP.02.1.1.13.0439) sufinanciranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, iz prijavnog programa Zaželi - program zapošljavanja žena, faza II

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Ekološke udruga „Krka“ Knin

 MINISTARSTVO RMSOSP lenta ESF kockice