Završna konferenciju u sklopu projekta Pomozimo danas za bolje sutra II

Objavljeno: Četvrtak, 03 Studeni 2022
Ekološka udruga „Krka“ Knin održat će dana 11.11.2022. godine Završnu konferenciju u sklopu projekta Pomozimo danas za bolje sutra II. Završna konferencija održat će se u Kninu, u prostorijama Ekološko-informativnog centra Krka, na adresi Drniška 2/b s početkom u 12:00 sati.
 
Projekt Pomozimo danas za bolje sutra II Ekološka udruga „Krka“ Knin provodila je u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Šibenik, Centrom za socijalnu skrb Šibenik i Centrom za socijalnu skrb Knin. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu programa Zaželi – program zapošljavanja žena, a za provedbu projekta osigurano je 927.800,00 kuna.
 
Kako smo već imali uspješnu suradnju s partnerima u sklopu programa zapošljavanja žena – Zaželi te zbog iznimne potrebe za provedbom projekta odlučili smo se na povećanje broja zaposlenih žena i proširili područje provedbe projekta kroz Fazu II. 
 
Na projektu Pomozimo danas za bolje sutra II bilo je zaposleno 10 žena koje su starijim i nemoćnim osobama tijekom 12 mjeseci pružale uslugu pomoći u kući na području grada Šibenika, grada Knina,  općine Bilice i okolnih mjesta.
 
Čast nam je pozvati Vas da svojim dolaskom uveličate Završnu konferenciju našeg projekta.
 
 
Napomena: molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na kontakt telefon: 022 664 608 do četvrtka, 10.11.2022. godine.