Održana završna konferencija u sklopu projekta: „Pomozimo danas za bolje sutra II“

Objavljeno: Petak, 11 Studeni 2022
Dana 11.11.2022. u Kninu, održana je Završna konferencija u sklopu projekta: „Pomozimo danas za bolje sutra II“.  Na događanju su se predstavili rezultati projekta te kakav je utjecaj projekt imao na zajednicu, zaposlenice te krajnje korisnike u cjelini.
Projektom „Pomozimo danas za bolje sutra II“, koji je trajao 18 mjeseci, omogućeno je zapošljavanje žena pripadnica ciljane skupine. Zaposlene žene su starijim i nemoćnim osobama (krajnjim korisnicima) s područja grada Šibenika, grada Knina, općine Bilice i okolnih naselja pružale usluge pomoći u kući. Kroz provedeno osposobljavanje žena pripadnica ciljane skupine, omogućeno im je stjecanje novih znanja i vještina kojima su povećale konkurentnost na tržištu rada.
 
Nositelj projekta je Ekološka udruga „Krka“ Knin dok su partneri  Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Šibenik, Centar za socijalnu skrb Šibenik i Centar za socijalnu skrb Knin. Vrijednost projekta je 927.800,00 kn, a sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda.