Sajam razmjene dječje opreme

Objavljeno: Utorak, 27 Kolovoz 2019

Dragi Druškanići, dragi Eko prijatelji, 

Pozivamo vas da sudjelujete na Sajmu razmjene dječje opreme, igračaka, i sl. koji će se održati 31.08.2019. s početkom u 17h na „Staroj pijaci“ u Kninu, na adresi Trg Matije Gupca 9 .Sudjelovati mogu izlagači veliki i mali  iz cijele Šibensko-kninske županije, a svi sudionici  će dobiti i poseban poklon-bon za sadnicu stabla, platneni ruksak i još puno iznenađenja. Za sve izlagače osigurana su osvježenja i mala voćna zakuska.

Stoga Vas najljepše molimo da nam se javite na broj telefona 022/664-608 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  kako bismo na vrijeme osigurali dovoljan broj štandova

 

U sklopu sajma održat će se tri radionice:

- Edukativna radionica Čudesni svijet vretenaca - NP Krka,

- Kreativna radionica - Rukotvorine od recikliranog materijala (izrada podmetača od stare odjeće) - Eko Krka

- Izradi i ponesi svoju kupku - Eko Krka

Bilo da ste izlagač ili posjetitelj pridružite nam se i u akciji oživljavanja starog dijela grada Knina. U slučaju lošeg vremena sajam će se odgoditi te ćemo Vas obavijestiti o  novom terminu. 

Sajam se održava u sklopu projekta „Druškanići“ kojeg sufinancira Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Ciljevi projekta su promicanje, organizacija i provođenje ponovne uporabe i/ili popravka odgovarajućih odbačenih dječjih proizvoda ili njihovih sastavnih dijelova, podizanje svijesti stanovništva i razvijanje kulture ponovne uporabe proizvoda (sprječavanje nastanka otpada), umrežavanje (povezivanje) ljudi koji žele razmjenjivati ili donirati dječju opremu, ušteda novca za roditelje te u konačnici smanjenje količine otpada na odlagalištima.

Napominjemo da u sklopu projekta „Druškanići“ svakodnevno u istoimenoj facebook grupi možete razmjenjivati sve vrste roba, a ispred Eko udruge (Tvrtkova 3) postoji i spremnik za odvojeno prikupljanje odjeće, dječje opreme,  igračaka, itd. tako da zapravo Sajam razmjene u Kninu živi svakodnevno.

Veselimo se zajedničkom druženju.

Hvala Vam na doprinosu u očuvanju okoliša! 

Donatori

                                                  Logo opcina Promina                                                                  

 

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori