• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka

Priprema školskog projekta u zajednici “Eko kutak u našem gradu”

Objavljeno: Petak, 24 Siječanj 2020

S obzirom na skori početak provedbe školskog projekta u zajednici “Eko kutak u našem gradu”, predstavnica udruge Eko Krka je 15. siječnja 2020. održala prezentaciju učenicima 5.b razreda Osnovne škole Domovinske zahvalnosti Knin o nekim aspektima održivog razvoja zajednice i o ljekovitom bilju.

Zajedno su prošli kroz predloženi plan aktivnosti provedbe školskog projekta, koje obuhvaćaju i njihov angažman na sadnji ljekovitog bilja u vrtiću Cvrčak i udruzi osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej. Prezentaciji su prisustvovale članica školskog tima Ines Čolak i koordinatorica projektnih aktivnosti Biljana Marić. 

Sve navedeno dio je aktivnosti projekta Znanje za održivo djelovanje kojim uvodimo održivi razvoj (OR) u formalno obrazovanje u školama partnerima na projektu. Namjera nam je kroz projekt izraditi održiv i provediv koncept edukacije za i o OR-u za škole te prilagodljiv specifičnostima različitih zajednica. 
 

Izvor: ZZOD

Projekt se provodi i financira  u okviru Švicarsko-hrvatskog programa suradnje kojeg sufinancira Ured za udruge Republike Hrvatske

program sufinancira vlada RH

mzo long

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar