Poziv na radionicu „Obrazovanje u turizmu“

Objavljeno: Srijeda, 30 Studeni 2022
Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane na radionicu pod nazivom „Obrazovanje u turizmu“ u sklopu projekta: #karijerauturizmu. Radionica će se održati dana 13.12.2022.g. utorak, u Kninu, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Knin, 4. gardijske brigade 11, s početkom u 10h.
Radionicu će održati vanjska stručna suradnica te će Pučko otvoreno učilište Knin korisnicima izdati potvrdu o završenom neformalnom obliku obrazovanja.
Svrha radionice je aktivnije uključiti socijalno osjetljive skupine (mladi i nezaposleni) u oblast turizma te im povećati mogućnost zapošljavanja.
 
Projekt #karijerauturizmu započeo je 1. rujna 2022.g., a provodi ga Ekološka udruga "Krka" Knin u partnerstvu s Udrugom osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ te Udrugom turističkih vodiča „Mihovil“, a pridruženi partneri su Turistička zajednica grada Knina i Pučko otvoreno učilište Knin. 
Projekt je sufinanciran sredstvima  Ministarstva turizma i sporta.
 
Najljepše Vas molimo da svoj dolazak potvrdite na e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili na telefon: 022 664 608.
 
Veselimo se Vašem dolasku! 
 

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar